Sport

Cristiano Ronaldo, scos din minți înaintea derby-ului Manchester United – Liverpool: „Continuați, pentru că o să închid guri și o să câștig”

Ronaldo vrea să bată toate recordurile în acest an și să câștige pentru a patra oară Balonul de Aur. Lusitanul și-a fixat însă un nou obiectiv înaintea derby-ului cu Liverpool: să închidă gura contestatarilor.
23.10.2021 | 12:14
Cristiano Ronaldo scos din minti inaintea derbyului Manchester United  Liverpool Continuati pentru ca o sa inchid guri si o sa castig
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo (36 de ani) s-a enervat înainte de Manchester United – Liverpool. Superstarul „diavolilor roșii” este supărat din cauza oamenilor care îl critică pentru că nu face și faza defensivă.

„Șeptarul” lui United este cel mai bun fotbalist al echipei lui Ole Gunnar Solskjaer în acest debut de sezon. Portughezul a marcat șase goluri în opt meciuri. Ultima reușita a propulsat-o pe Manchester pe primul loc în grupa de Champions League.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a marcat golul de 3-2 al victoriei spectaculoase pe care „diavolii roșii” au obținut-o în fața Atalantei, a 39-a victimă a sa în cea mai tare competiție intercluburi din lume. Cu toate acestea, fanii englezi vor mai mult de la CR7.

Cristiano Ronaldo, în conflict cu contestatarii înainte de Manchester United – Liverpool

Ronaldo este ca o mașinărie în această perioadă a anului. La echipa națională a devenit cel mai selecționat fotbalist european și a bătut recordul de goluri marcate pentru o primă reprezentativă, iar la club încearcă să pună umărul la redresarea echipei care nu a mai câștigat din 2013 un titlu în Premier League.

ADVERTISEMENT

Nu toată lumea este însă mulțumită de performanțele atacantului care ep 5 februarie 2022 va împlini 37 de ani.

„Știu că echipa are nevoie de ajutorul meu și în apărare. Dar rolul meu la club este de a câștiga, de a ajuta echipa să învingă și să marchez goluri. Aspectul defensiv e doar o parte din rolul meu. Oamenii nu vor să vadă asta pentru că nu mă plac, dar, sincer, am 36 de ani. 

ADVERTISEMENT

Am câștigat totul, așa că aș putea eu să fiu îngrijorat de oamenii care spun lucruri negative despre mine? Dorm bine noaptea. Când mă pun în pat am conștiința împăcată. Continuați cu lucrurile acestea, pentru că tot eu o să închid guri și o să câștig lucruri. 

Criticile au reprezentat mereu o parte a acestui fenomen. Nu mă îngrijorează deloc. Și sincer, le văd ca pe un lucru bun.

ADVERTISEMENT

Dacă îmi duc grija sau vorbesc despre mine, înseamnă că îmi știu potențialul și valoarea mea în fotbal. Așa că e bine. Vă dau un exemplu: dacă ești la școală și ești cel mai bun elev, cel mai slab va spune că nu te place”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform Sky Sports.

CR7, față în față cu Mo Salah

Cristiano Ronaldo are o nouă ocazie să se afirme. Duminică, de la ora 18:30, Manchester United primește vizita lui Liverpool, în cel mai tare derby din istoria campionatului englez. „Diavolii roșii” au nevoie ca de aer de puncte. Sunt pe locul 6, cu 14 puncte, patru mai puține decât „cormoranii”, care ocupă poziția a doua.

Duelul dintre Man United și Liverpool va fi și o încletare a titanilor Cristiano Ronaldo și Mohamed Salah. Cei doi sunt vedetele echipele lor și amândoi aspiră la Balonul de Aur în acest an. Lusitanul știe cum e să marchezi în poartea marii rivale a lui United. A făcut-o de trei ori în 12 confurntări directe.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Manchester United – Liverpool: 5,00 este cota pentru „Ronaldo primul marcator al meciului”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT