Life

Cristina Bălan, prima imagine cu fiica sa, Nadeea. Cum a apărut micuța alături de gemenii artistei

Cristina Bălan, prima poză cu fiica sa, Nadeea. Din fotografie nu lipsesc gemenii artistei. Ce mesaj a transmis la o zi după naștere.
31.12.2022 | 15:12
Cristina Balan prima imagine cu fiica sa Nadeea Cum a aparut micuta alaturi de gemenii artistei
Cristina Bălan, prima poză cu fiica sa, Nadeea Sofia. Din fotografie nu lipsesc gemenii. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a distribuit prima imagine cu fetița sa. Cum a apărut micuța alături de gemenii artistei care au fost diagnosticați încă din timpul sarcinii cu sindrom Down. Vedeta e mândră de ultima sa realizare.

Cristina Bălan, prima poză cu fiica sa, Nadeea Sofia. Din fotografie nu lipsesc gemenii

Cristina Bălan a devenit mamă din nou în penultima zi din 2022. Vedeta a anunțat că a venit pe lume fiica sa, Nadeea Sofia, iar acum a distribuit o fotografie în care bebelușul apare alături de frații săi gemeni și tată.

ADVERTISEMENT

„Marea Bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 Decembrie. 

Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune”, a scris Cristina Bălan pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Postarea de pe rețelele de socializare a adunat foarte multe aprecieri și mesaje de la oameni care s-au bucurat alături de vedetă. Bruneta le-a spus internauților că se simte foarte bine și că ea este persoana care a realizat imaginea.

„Mă simt excelent, mulțumim tare mult”, a scris artista într-un comentariu de pe social media.

ADVERTISEMENT
Cristina Bălan, soțul și cei trei copii
Cristina Bălan, soțul și cei trei copii. Prima imagine cu Nadeea Sofia. Sursa foto: Facebook.com

Cristina Bălan, împlinită de când a născut a doua oară

Cristina Bălan încheie anul 2022 cu o bucurie imensă în suflet și în casă. Cântăreața este împlinită de când a născut a doua oară și consideră că are tot ce-i trebuie în momentul de față din punct de vedere spiritual.

În perioada următoare vedeta urmează să pregătească toate detaliile pentru creștinarea celei mici, care va avea o ursitoare. Artista își dorește ca bebelușul să fie întâmpinat cu lucruri frumoase pentru a-i merge bine în viață.

ADVERTISEMENT

Petrecerea va fi una restrânsă, la care vor participa cel mai probabil familia și persoanele apropiate. În plus, Cristina Bălan vrea să țină cont de intuiție legat de organizarea acestui eveniment și botezul fiicei sale, Nadeea Sofia.

ADVERTISEMENT