Life

Cristina Bălan, afacere de succes de când a devenit mamă. Din ce face bani cântăreața

Cristina Bălan, business prosper de când are copii. Cum își rotunjește veniturile artista și cine o ajută la toate detaliile.
05.01.2023 | 19:06
Cristina Balan afacere de succes de cand a devenit mama Din ce face bani cantareata
Cristina Bălan, business prosper de când are copii. Cum își rotunjește veniturile artista. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Fosta componentă a formației Impact se bucură de o afacere de succes de când a devenit mamă. Din ce face bani cântăreața care în urmă cu câțiva ani a pus mâna pe marele premiu de la Vocea României, de la Pro TV.

Cristina Bălan, business prosper de când are copii. Cum își rotunjește veniturile artista

Cristina Bălan s-a retras din industria muzicală de foarte multă vreme, îndreptându-și atenția spre o pasiune mai veche. Artista pune foarte mult suflet într-o activitate inedită la care o ajută cei doi băieți gemeni.

ADVERTISEMENT

Vedeta și soțul său, Gabriel, construiesc căsuțe de lemn pe care le pictează manual. Afacerea le aduce venituri considerabile, partenerul cântăreței precizând la un moment dat că nu mai fac față comenzilor online.

„Eu în primul rând scot niște șipci din lemn, pregătesc pentru căsuțe, apoi tai căsuțele, le șlefuiesc să nu aibă niciun fel de colțișor, pentru că majoritatea căsuțelor noastre se duc către copii mici în general și căutăm să nu se rănească sau ceva.

ADVERTISEMENT

Urmează baza de culoare dată de copiii noștri, de picii noștri, și apoi Cristina este ‘piticul chinez’, care se ocupă detaliile finale. Ea are răbdarea cea mai mare din casa noastră la detalii.

Încă avem o grămadă de mesaje la care nu am apucat să răspundem. Nu mai facem față. La noi timpul este extrem de limitat, să nu spun inexistent”, a mărturisit soțul Cristinei Bălan pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Bălan, concentrată pe afacerea familiei

Cristina Bălan și soțul său, Gabriel, sunt foarte concentrați pe afacerea familiei în ciuda faptului că nu au foarte mult timp la dispoziție. Cei doi parteneri de viață se ocupă de finisare abia după ce copiii sunt băgați la somn.

Îndrăgita artistă e foarte mândră de talentul partenerului care de-a lungul timpului a făcut mai multe lucruri prin casă. Bărbatul este cel care a construit poarta de la casă și veranda pe care plănuiește să o închidă.

ADVERTISEMENT

„Este foarte priceput la atât de multe lucruri că nici nu știu acum să le enumăr”, a completat Cristina Bălan pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT