Life

Cristina Bălan, detalii despre cea de-a doua sarcină: ”Nici nu am visat aşa ceva”

Cristina Bălan, dezvăluiri cu o lună înainte de naștere. Cântăreața a spus cum se simte în timpul sarcinii care poartă o fetiță.
25.11.2022 | 21:39
Cristina Balan detalii despre cea dea doua sarcina Nici nu am visat asa ceva
Cristina Bălan, dezvăluiri cu o lună înainte de naștere. Cântăreața a spus cum se simte. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Artista și câștigătoarea de la Vocea României a oferit detalii despre cea de-a doua sarcină. A luat în greutate destul de mult, precizând că nașterea este programată unde la începutul lunii ianuarie anul viitor.

Cristina Bălan, dezvăluiri cu o lună înainte de naștere. Cântăreața a spus cum se simte

Cristina Bălan este fericită și împlinită de când a aflat că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta are o sarcină ușoară, fără prea multe probleme, micuța Nadeea Sofia fiind așteptată cu sufletul la gură de frații mai mari.

ADVERTISEMENT

Gemenii Toma și Matei, diagnosticați cu sindrom Down încă din pântecele mamei lor, sunt nerăbdători să o cunoască pe surioara mai mică. Bebelușul vine pe lume într-o familie care o iubește deja cu toată ființa.

„Am o sarcină formidabilă, eu m-am cam rotunjit, m-am împlinit, mai avem aproximativ o lună şi jumătate, în ianuarie este programată naşterea. Am avut parte de o sarcină foarte uşoară, nici nu am visat aşa ceva.

ADVERTISEMENT

Şi băieţii îşi iubesc foarte mult surioara şi abia o aşteaptă”, a mărturisit Cristina Bălan pentru publicația click.ro.

Cristina Bălan, despre sarcina cu gemeni

Cristina Bălan a fost judecată o perioadă foarte lungă pentru că a păstrat sarcina cu gemeni, deși știa că unul dintre aceștia are probleme medicale. Artista a luat decizia să nu facă întrerupere pentru că trecuse deja printr-o experiență de acest fel.

ADVERTISEMENT

Șatena a explicat că a fost nevoită să renunțe la respectiva sarcină pentru că medicii au descoperit o malformație. La momentul respectiv era în plină ascensiune în carieră și avea în jur de 25 de ani.

Așadar, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2015 crede că problemele băieților sunt cauzate și de acel avort.

ADVERTISEMENT

„Uite că destinul este destin! Atunci când este să se întâmple într-un fel și ai o… nu vreau să spun o cruce de purtat, că sună așa, ca și cum ar fi o povară…”, a spus Cristina Bălan în emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT