Life

Ce diferență de vârstă există între noua iubită a lui Cristian Boureanu și Ioana, fiica sa. Cristina Belciu nu e cu mult mai mare

Cristian Boureanu și-a refăcut viața sentimentală după despărțirea de Laura Dincă alături de o tânără cu o vârstă apropiată de cea a fiicei sale, Ioana.
06.02.2022 | 16:52
Ce diferenta de varsta exista intre noua iubita a lui Cristian Boureanu si Ioana fiica sa Cristina Belciu nu e cu mult mai mare
Cristian Boureanu are iubită de vârsta fiicei sale, Ioana. Ce diferență este între cei doi îndrăgostiți. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul politician și actuala parteneră de viață, Cristina Belciu, s-au cunoscut la începutul lunii decembrie a anului trecut, diferența de vârstă nefiind un impediment în calea fericirii lor.

Cristian Boureanu, fostul soț al modelului Valentina Pelinel, pare să urmeze o rețetă când vine vorba de iubite, pe care le alege din rândul celor mai tinere. Actuala parteneră are doar 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cristina Belciu nu este cu mult mai mare decât Ioana, fiica fostului politician, care a împlinit recent frumoasa vârstă de 21 de ani. Influencerița nu a lipsit de la aniversare.

Cristian Boureanu are iubită de vârsta fiicei sale, Ioana. Ce diferență este între cei doi îndrăgostiți

Tânăra de 24 de ani a avut și o primă apariție alături de Cristina Boureanu, chiar la ziua de naștere a fiicei policianului, unde a venit cu un tort pentru sărbătorită.

ADVERTISEMENT

„Sărbătorita! Iubire, Ioana Boureanu!”, este mesajul lăsat de Cristina Belciu, pe contul oficial de Instagram.

Cunoscuta influenceriță, care a fost asemănată cu Monica Bellucci, pare să aibă o relație foarte apropiată de fiica actualului partener de viață, Cristian Boureanu.

ADVERTISEMENT

Cristina Belciu și Ioana Boureanu au vârste apropiate și cu siguranță pasiuni comune, frumoasa brunetă fiind un blogger foarte cunoscut în mediul virtual.

Cristina Belciu, declarație despre relația cu Cristian Boureanu

Mai mult decât atât, influencerița, care a apărut în mai multe reviste de fashion din Italia, susține că nu ține cont de părerile celor care spune că diferența de vârstă este prea mare între ea și fostul politician.

ADVERTISEMENT

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit.

Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a declarat Cristina Belciu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: