Life

Iubita lui Cristian Boureanu, victima prejudecăților. Cristina Belciu a dat cărțile pe față

Cristina Belciu a făcut mai multe dezvăluiri despre viața personală și carieră. Iubita lui Cristian Boureanu a povestit prin ce a trecut și ceea ce o face o femeie puternică.
04.03.2022 | 21:52
Iubita lui Cristian Boureanu victima prejudecatilor Cristina Belciu a dat cartile pe fata
Cristina Belciu, despre prejudecăți. Prin ce greutăți a trecut iubita lui Cristian Boureanu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubita fostului politician a fost victima prejudecăților. Frumoasa brunetă, care este model, actriță, blogger și un influencer extrem de apreciat în social media a dat cărțile pe față legat de experiențele simțite până la 24 de ani.

Cristina Belciu, despre prejudecăți. Prin ce greutăți a trecut iubita lui Cristian Boureanu

Cristina Belciu a fost subestimată de-a lungul anilor, lucru care a făcut-o să muncească și mai mult pentru lucrurile pe care și le dorește. A fi doar frumoasă a fost un impediment pentru iubita lui Cristian Boureanu.

ADVERTISEMENT

Stăpână pe sine și puternică până la capăt modelul asemănat cu Monica Bellucci a demonstrat că are potențial, fiind mulțumită pentru oportunitățile pe care le-a primit de la viață.

 „«Ești o fată frumoasă» a fost cea mai mare subestimare, cel mai mare impediment, căci de multe ori societatea are tendința de a te lua drept un ambalaj, și recunosc, la început am hrănit această superficialitate datorită avantajelor ce veneau la pachet cu „o fată frumoasă”.

ADVERTISEMENT

Nu sunt o fată frumoasă, nu asta în primul rând. Sunt, astăzi, o femeie extrem de muncitoare, citesc mult, ascult cu atenție tot ce se apropie de urechile mele, vizionez, vizualizez, creez, dezvolt și mă dezvolt.

Nu sunt doar o fată frumoasă, și deși sunt cel mai mare critic al meu, am curajul să o spun într-un mod răspicat și realist, și cel mai important, mă bucur că mi s-a dat, mai apoi, oportunitatea să o și dovedesc, ori cum am zis-o mai sus, mi-am creat contexte pentru a mă arăta așa cum sunt”, a povestit Cristina Belciu într-un interviu pentru womaninbusiness.ro.

ADVERTISEMENT

Actuala iubită a fostului politician Cristian Boureanu este o fire extrem de ambițioasă și este mereu motivată să devină cea mai bună variantă a sa. În plus, tânăra de 24 de ani și-a setat un obiectiv care o ține în priză, o obligă să meargă mai departe.

Cristina Belciu are studii în domeniul publicității

Cristina Belciu muncește încă din liceu pentru a deveni actriță. A făcut parte dintr-o trupă de teatru, iar după terminarea facultății de publicitate s-a înscris la un master de teatru și film. Nu a făcut actorie, ci teorie cinematografică și istoria performance-ului.

ADVERTISEMENT

Bruneta a ales această cale pentru că este un om pasionat de situații și reacții. Pentru tânăra iubită a lui Cristian Boureanu actoria este în prezent un psiholog excelent.

ADVERTISEMENT
Tags: