Life

Cristina Ciobănașu, fotografie rară cu iubitul ei. Ce a postat pe rețelele de socializare

Cum a fost surprinsă Cristina Ciobănașu cu noul ei iubit. Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare și arată cât de fericită este aceasta cu Alexandru.
06.02.2022 | 11:44
Cristina Ciobanasu fotografie rara cu iubitul ei Ce a postat pe retelele de socializare
Cristina Ciobănașu, fotografie rară cu iubitul ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a postat o fotografie rară pe rețelele de socializare alături de iubitul ei, deși aceasta este foarte discretă, de obicei, în privința vieții sale persoanale și nu se afișează cu Alexandru prea des.

Totuși, de această dată, vedeta a renunțat la discreție și a decis să posteze o fotografie cu actualul său iubit.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, fotografie pe Instagram cu iubitul

Cei doi sunt foarte fericiți, zâmbesc, și cel mai probabil sărbătoresc ceva deoarece Cristina Ciobănașu ține în mână un pahar de șampanie.

Alexandru Mureșan este cel care o face fericită acum pe actriță, după despărțirea de Vlad Gherman.

ADVERTISEMENT

De altfel, ea a fost prima care a făcut pasul pentru a-și reface viața, după ce a avut loc separarea dintre ei. Ea și actualul iubit sunt împreună de anul trecut.

Cristina Ciobănașu, fotografie pe Instagram cu iubitul
Cristina Ciobănașu, fotografie pe Instagram cu iubitul. Foto: Instagram

Vlad Gherman spunea că fosta sa iubită a vorbit cu el despre relația sa, lucru pe care l-a apreciat, dar totodată aceasta a fost curajoasă deoarece știa că o să se afle că are o nouă relație, dar și-a asumat și acest aspect.

ADVERTISEMENT

“N-a fost un moment ușor pentru nimeni. Pur și simplu a fost o chestier fair, pe care ea a simțit să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să îmi spună lucrul ăsta.

Ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, că poate să scrie prin presă. Și-a asumat lucrurile astea și s-a dus cu capul înainte”, a povestit Vlad Gherman într-un vlog.

ADVERTISEMENT

Și Vlad Gherman și-a găsit fericirea

Și Vlad Gherman și-a găsit pe cineva, dar îi era teamă să spună adevărul, fiind vorba chiar de o colegă de platou. El și Oana Moșneagu, actrița din serialul Adela, formează un cuplu de ceva timp.

Totuși, actorul a mărturisit că îi era teamă de reacția oamenilor, mai ales de cea a Ruxandrei Ion.

“Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman.

ADVERTISEMENT