Life

Cristina Ciobănașu, îndrumată de Ruxandra Ion după separarea de Vlad Gherman: ”De asta aveam nevoie”

Cristina Ciobănașu, sfătuită de Ruxandra Ion după despărțirea de Vlad Gherman. Ce a îndemnat-o producătoarea TV să facă.
06.02.2024 | 08:56
Cristina Ciobanasu indrumata de Ruxandra Ion dupa separarea de Vlad Gherman De asta aveam nevoie
Cristina Ciobănașu, sfătuită de Ruxandra Ion după despărțirea de Vlad Gherman. Ce a îndemnat-o producătoarea să facă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, îndrumată de Ruxandra Ion după separarea de Vlad Gherman. De asta avea nevoie la momentul respectiv prezentatoarea de la Happy Channel care a pus punct unei relații de iubire care dura de 9 ani.

Cristina Ciobănașu, sfătuită de Ruxandra Ion după despărțirea de Vlad Gherman. Ce a îndemnat-o producătoarea să facă

Cristina Ciobănașu a recunoscut că a fost sfătuită de Ruxandra Ion după despărțirea de Vlad Gherman. Ce a îndemnat-o producătoarea să facă imediat ce a pus capăt legăturii amoroase cu actorul din serialul Lia – soția soțului meu.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă nu traversa cea mai bună perioadă a vieții sale pentru că se simțea pierdută. Îi era frică pentru că ajunsese cumva pe cont propriu, dar a primit cele mai bune sfaturi de la cea care a primit-o în familia sa în urmă cu ani buni.

„Îi părea rău pentru mine și își dorea să-mi găsesc din nou echilibrul și să fiu bine, chiar dacă sunt singură. Țin minte că mi-a zis atunci, «dacă tot ești singură, profită de perioada asta și descoperă-te.

ADVERTISEMENT

Află cine ești și vezi ce-ți dorești de la viață, de la tine, de la un posibil partener, cunoaște-te mai bine, pentru că îți va fi mai ușor pe viitor, când se va ivi ocazia să-ți găsești un partener, să știi ce vrei și să intri cu încredere în noua relație».

Mi s-a părut extrem de prețios sfatul ăla, pentru că eu de asta aveam nevoie”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru revista viva.ro. Actrița și Ruxandra Ion se bucură de o relație foarte bună și apropiată.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, despre separarea de Vlad Gherman

„Țin minte că în perioada aia era speriată că sunt pe cont propriu, pentru că ea pe mine și pe Vlad ne-a văzut ca pe o echipă și m-a văzut pe mine în siguranță pentru că nu eram singură.

În momentul în care m-am despărțit de Vlad, evident că și trăirile mele erau unele de frecvență joasă, nu eram bine nici eu”, a mai spus Cristina Ciobănașu, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 și Vlad Gherman au luat-o pe drumuri separate de ceva vreme, însă au rămas prieteni și colegi. Lucrează împreună nu doar la serialele în care apar pe sticlă, ci și la o emisiune de la Happy Channel.

Cu toate că au rămas în relații bune actrița spune că nu va merge la nunta fostului partener de viață. Actorul se pregătește de căsătorie alături de Oana Moșneagu, o colegă de breaslă cu care este foarte fericit. La rândul ei Cristina Ciobănașu se iubește cu Alex Mureșan.

ADVERTISEMENT