Life

Vlad Gherman, devastat după despărțirea de Cristina Ciobănașu din 2021. ”Sfatul meu este să plângeți”

Vlad Gherman, îngenuncheat după separarea de Cristina Ciobănașu din 2021. Ce le-a transmis actorul din serialul Adela fanilor.
02.11.2022 | 12:47
Vlad Gherman devastat dupa despartirea de Cristina Ciobanasu din 2021 Sfatul meu este sa plangeti
Vlad Gherman, îngenuncheat după separarea de Cristina Ciobănașu din 2021. Ce le-a transmis actorul fanilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a recunoscut public că a fost devastat după despărțirea de fosta parteneră de viață. Cele două vedete de la Happy Channel au format un cuplu timp de 9 ani și au pus capăt poveștii de dragoste în 2021.

Vlad Gherman, îngenuncheat după separarea de Cristina Ciobănașu din 2021. Ce le-a transmis actorul fanilor

Vlad Gherman a fost îngenuncheat după separarea de Cristina Ciobănașu, care s-a produs în urmă cu aproape 2 ani. Actorul din serialul Adela le-a arătat internauților chipul schimonosit de durere din acea perioadă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a vrut să tragă un semnal de alarmă și să sublinieze că și bărbații suferă din dragoste. În plus, artistul a dorit să demonstreze că eliberarea de emoții poate fi un lucru pozitiv pentru fiecare om cu durere în suflet.

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: «De ce plângi?».

ADVERTISEMENT

Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit.

O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei. Da, ăsta am fost eu!

ADVERTISEMENT

Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec, dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți!

Așa cum spunea și o piesă celebră «Și băieții plâng câteodată» și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman, fericit alături de Oana Moșneagu

Vlad Gherman este fericit în momentul de față alături de o colegă de breaslă. Vedeta de la Antena 1 se iubește cu Oana Moșneagu, despre care spune că este o femeie matură, care a trecut prin multe.

Cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună de o perioadă bună de timp și formează un cuplu unit și iubit de oameni. Actorii petrec timp de calitate unul cu celălalt și merg frecvent în vacanțe atât în țară, cât și în străinătate.

ADVERTISEMENT