Life

Cristina Cioran, la un pas de tragedie: ”Era să-mi rup gâtul”

Cristina Cioran, momente de panică. Actrița a povestit cum a fost extrem de aproape de o nenorocire. Cu cine era vedeta.
23.08.2023 | 07:05
Cristina Cioran la un pas de tragedie Era sami rup gatul
Cristina Cioran, momente de panică. Actrița a povestit cum a fost extrem de aproape de o nenorocire. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran a fost la un pas de tragedie pentru că era să-și rupă gâtul. Fostul prezentatoare a dezvăluit clipele de groază prin care a trecut în traficul din București, fiind însoțită de fiica sa și a fostului iubit, Ema.

Cristina Cioran, momente de panică. Actrița a povestit cum a fost extrem de aproape de o nenorocire

Cristina Cioran a trecut prin momente de panică. Actrița a povestit cum a fost extrem de aproape de o nenorocire, după ce fetița sa a deschis portiera mașinii în timp ce conducea. Și acesta nu este singurul incident neplăcut.

ADVERTISEMENT

Tot în trafic vedeta a fost lovită de un alt șofer, blondina fiind extrem de speriată pentru siguranța copilului său. În plus, actrița din serialul Numai iubirea s-a împiedicat grav în timp ce o avea pe fiica sa în brațe.

„Cred că cel mai nasol moment din viață este acela când crezi că s-a întâmplat ceva cu copilul tău! Nu ești niciodată pregătit pentru realitatea din teren, chiar dacă încerci să-ți iei toate măsurile de precauție.

ADVERTISEMENT

Există întotdeauna un moment când nu ești atent sau ți-ai luat ochii de la copil când se pot întâmplă necazuri! Ema a deschis portiera și a vrut să coboare din mașină. Un individ mi-a lovit mașina, ușor, dar susținea că eu am lovit-o!

Eu m-am împiedicat și era să-mi rup gâtul, aveam și copilul în brațe! Pfff, o secundă… și o tragedie se poate întâmpla…”, a mărturisit Cristina Cioran celor care o urmăresc pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, pe Internet circulă o filmare în care actrița se ceartă cu cel care i-a lovit mașina în partea din față. La un moment dat blondina își iese din minți și dă peste telefonul șoferului, spărgându-l.

Cristina Cioran, despre proiectele viitoare

Cristina Cioran este întrebată des când revine pe sticlă sau care sunt proiectele viitoare, motiv pentru care recent a anunțat că se va concentra pe una dintre pasiunile sale. Blondina adoră să gătească diverse preparate.

ADVERTISEMENT

În curând, urmăritorii săi vor putea afla care sunt rețetele pe care le adoră, dar și ce preparate culinare gătește frecvent în bucătărie pentru cei dragi. Vedeta urmează să-și deschidă un canal pe Youtube cu și despre mâncare.

A vrut de foarte mulți ani să facă acest pas și mereu și-a găsit scuze, însă acum nu mai are niciuna. Cristina Cioran susține că gătitul este o relaxare totală și distracția sa favorită, chiar și atunci când greșește.

„Nu caut să prezint reţete clasice, dar nici să inventez roata. Cu puţin farmec, curaj şi talent, ne distrăm în bucătărie, a explicat vedeta în urmă cu aproape o lună pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: