Life

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, la un pas de tragedie: ”Era să fiu îngeraș”

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, foarte aproape de moarte. Fostul concurent a rămas traumatizat de recentul incident.
20.07.2023 | 10:05
Razvan Babana de la Chefi la cutite la un pas de tragedie Era sa fiu ingeras
Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, foarte aproape de moarte. Fostul concurent a rămas traumatizat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Răzvan Babană, unul dintre concurenții de la Chefi la cuțite, a fost la un pas de tragedie. Era să fie „îngeraș” la scurt timp după ce și-a ridicat mașina din service. Organizatorul de eveniment a povestit ce a pățit.

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, foarte aproape de moarte. Fostul concurent a rămas traumatizat

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a fost foarte aproape de moarte în urmă cu puțin timp. Fostul concurent de la Antena 1 a rămas traumatizat când a realizat că autoturismul său putea să ia foc într-o benzinărie.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 29 de ani s-a speriat foarte tare când a observat că sub mașina sa s-a format o baltă de motorină. Se pare că mecanicii au uitat să-i lege furtunul de retur pentru alimentare și acest lucru putea duce la o tragedie.

„Mi-am ridicat mașina din service, iar băieții au uitat să lege furtunul de retur de la motorină, efectiv l-au făcut și nu l-au închis. Eu m-am dus ca orice om normal să bag motorină, căci după ce ieși de la service nu te aștepți.

ADVERTISEMENT

Când am dat cheie a ieșit foarte mult fum, o mare baltă de motorină sub mașină, iar oamenii din benzinărie mi-au zis, eu nici nu îmi dădusem seama. A fost ceva la o fracțiune de secundă, că nici nu îmi dădusem seama.

Pe românește… era să fiu îngeraș, mai eram și în peco, deci era «super»…”, a dezvăluit Răzvan Babană de la Chefi la cuțite pentru spynews.ro. Fostul concurent a fost nevoit să ia câteva calmante să se liniștească și să doarmă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, sperietură zdravănă

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a tras o sperietură zdravănă în benzinărie, însă a realizat ce putea să se întâmple abia la o oră după ce a plecat din stația de alimentare. Fostul concurent nu s-a gândit nicio secundă că ar putea să ajungă într-o astfel de situație.

„Nu mai puteam să accelerez și îmi apăruse chestia aia de oprire motor în bord. Ok, sunt bine, am scăpat. Nu știu a câta viață e, dar e”, le-a spus tânărul celor care îl urmăresc pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la Antena 1 a realizat că nu este în regulă mașina și pentru că foarte mulți șoferi din trafic l-au atenționat. Răzvan Babană a fost nevoit să facă autostopul pentru a ajunge acasă, fiind recunoscător că nu a pățit nimic.

ADVERTISEMENT