Life

Cristina Cioran, prima imagine cu fiica sa. Cum se simte Ema după ce a venit pe lume prematur

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu mai bine de o lună, când a născut prematur o fetiță ce a primit numele Ema.
28.08.2021 | 13:03
Cristina Cioran prima imagine cu fiica sa Cum se simte Ema dupa ce a venit pe lume prematur
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost nevoită să-și lase copilul în spital, la incubator, dar acum este fericită că bebelușul a ajuns acasă. Acesta este și motivul pentru care a publicat prima imagine cu fiica sa.

Cristina Cioran le-a mărturisit internauților cum se simte micuța, care s-a dovedit extrem de puternică încă de când a venit pe lume. La fel este și mama sa, care s-a rugat ca bebelușul să fie bine.

ADVERTISEMENT

Iată că rugăciunile vedetei au fost ascultate, iar micuța a fost externată, după ce a fost nevoită să stea sub atenta supraveghere a medicilor cinci săptămâni.

Cristina Cioran, puternică pentru fiica sa. A publicat prima poză cu Ema, după ce a devenit mamă

Ema s-a dezvoltat în condiții optime în toată această perioadă, în care Cristina Cioran a vizitat-o numai de două ori pe săptămână și mereu cu aprobare de la spital.

ADVERTISEMENT

„Forța fie cu tine! Ema, dragostea mea”, a scris fosta prezentatoare TV pe pagina sa de Instagram, legat de poza cu fiica sa.

În imagine nu se vede chipul bebelușului, ci numai o mână, fetița fiind îmbrăcată într-o hăinuță de culoare roz, în timp ce stă pe pat.

ADVERTISEMENT
Fetița Cristinei Cioran
Ema, fetița Cristinei Cioran. Sursa foto: Instagram.com

„Fetița noastră puternică și curajoasă ne-a zâmbit când ne-a văzut și ne-a simțit! Suntem fericiți că e bine și crește! Suntem despărțiți, dar împreună!”, scria Cristina Cioran la începutul lunii august în mediul online.

Între timp, vedeta a reușit să finalizeze camera fiicei sale, care a fost așteptată acasă cu brațele deschise și cu un decor de poveste.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, mamă la 44 de ani. Își dorea mult un copil

Blondina a devenit mamă la vârsta de 44 de ani, mărturisind că a avut mari emoții în primul trimestru, riscurile să piardă sarcina fiind destul de mari din cauza unui fibrom uterin.

În cele din urmă Cristina Cioran și-a văzut visul împlinit, acela de a deveni mamă, alături de Alex Dobrescu, cu care are o relație de circa un an.

Înainte vedeta s-a iubit cu Traian Văduva, cu care a avut o legătură puternică timp de 10 ani. S-au separat cu puțin timp înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT
Tags: