Life

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru 2023. Ce ne așteaptă în următoarele luni

Cristina Demetrescu, prevestiri importante pentru anul 2023. Ce evenimente vor avea loc, conform renumitului astrolog român.
18.12.2022 | 11:59
Cristina Demetrescu previziuni astrologice pentru 2023 Ce ne asteapta in urmatoarele luni
Cristina Demetrescu, prevestiri importante pentru anul 2023. Ce evenimente vor avea loc. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele a dezvăluit în emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, care sunt previziunile astrologice pentru anul ce vine. Ce ne așteaptă în următoarele luni când Saturn intră în zodia Pești începând din 7 martie 2023.

Cristina Demetrescu, prevestiri importante pentru anul 2023. Ce evenimente vor avea loc

Cristina Demetrescu este de părere că intrarea lui Saturn în Pești, unde va sta până în 2025, aduce închiderea unor cicluri. Oamenii trebuie să se pregătească pentru lecții de viață și plăți karmice, însă nu trebuie să uite că tot răul este spre bine.

ADVERTISEMENT

Anul 2023 are doi ași puternici în mânecă. Este vorba de două planete grele, de generație, care își desfac tensiunea și lucrurile se mai liniștesc puțin. În plus, Saturn, planeta profesor, își încheie tranzitul odată cu ieșirea din Vărsător.

Concret, este vorba de un fel de restart. Totodată, Saturn intră în Pești, care o zodie cristică și aduce numeroase lecții care nu sunt deloc simple. Apare un segment, inclusiv pe harta țării noastre, care poate fi unul dificil.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu este o perioadă dintre cele mai rele, ci mai degrabă care vizează probele prin care trebuie să trecem ca națiune. Este momentul oportun să ne reîntoarcem la credință, spiritualitate sau să se regăsim pe noi înșine.

Ce aduce Saturn în zodia Pești

Saturn în zodia Pești vorbește despre o perioadă de resetare, chiar dacă vor fi foarte mulți oameni care vor suferi sau se vor sacrifica. Sunt persoane care s-ar putea să învețe ceva din smerenie sau din umilință, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, acest nativ resprezintă mântuire, iluminare și felul în care ne raportăm la o problematică ce poate fi destul de angoasantă. De anul viitor oamenii vor căuta mai mult în interiorul lor pentru că nu prea au încotro să o mai ia.

De asemenea, ne ghidăm în perioada următoare după intuiție, fler și un anumit simț care nu poate fi accesat de oricine. La nivel global pot fi probleme legate de apă, duse la extrem, cum ar fi secetă sau inundaţii.

ADVERTISEMENT

Pot apărea probleme serioase din punct de vedere climatic cu care nu ne-am mai confruntat până acum. La acest capitol intră tsunami-uri sau uragane, adică lumea s-ar putea să se schimbe puțin în sensul acesta.

Copiii care se nasc în următorii trei ani fac parte din oastea lui Hristos și au o misiune de salvare sau de vindecare atunci când vor fi mari. Plecând de la dorința de a avea și de a epata putem ajunge să avem mari datorii financiare.

Anul 2023 începe cu Jupiter, marele benefic

Anul începe cu Jupiter care stă în zodia Berbec până pe 16 mai 2023 și reia un ciclu timp de 5 luni. A mai fost în această situație și în 2022, însă nu foarte multă lume a beneficiat de pe urma lui. Cumva se poate finaliza pandemia.

Al doilea act al acestei planete ne ajută foarte mult să ne regăsim, să fim independenți. De asemenea, destinul intră după data de 12 iulie în Berbec și rămâne 1 an și 7 luni și aduce mai mult curaj și mai multă independență.

De asemenea, Jupiter în Berbec generează și oameni noi, curente, modă nouă și tot felul de idei noi și inovații. Relațiile vor avea de suferit dacă nu au baze corecte și solide.

ADVERTISEMENT