Life
notix pixel id

Cristina Dorobanțu duce dorul României. Ce îi lipsește enorm prezentatoarei de la Puterea Dragostei

24.02.2021 | 10:03
Cristina Dorobanțu duce dorul României. Ce îi lipsește enorm prezentatoarei de la Puterea Dragostei
Cristina Dorobanțu duce dorul României. Ce îi lipsește enorm prezentatoarei de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu simte dorul României, prezentatoarea emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei” de la Kanal D dezvăluind ce îi lipsește cel mai mult atunci când este plecată la filmări. 

Frumoasa șatenă a mărturisit că simte lipsa unor produse românești pe care nu le găsește la magazinele din Turcia. Este vorba de niște produse pe care le pune în bagaje de fiecare dată, luând mai multe dacă ar avea spațiu liber, neocupat de haine și pantofi.

Cunoscuta moderatoare de la Kanal D a precizat că achiziționează pungi întregi de pufarine și pufuleți pe care le cumpără de fiecare dată când ajungă în țară. Cristina Mihaela Dorobanțu ar renunța oricând la icrele negre pentru ele.

ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu nu poate renunța la unele produse. Despre ce este vorba

Cristina Mihaela Dorobanțu a mărturisit cu această ocazie și care sunt planurile sale pentru ziua de Dragobete. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” va fi la filmări pe 24 februarie, în locul unde și-a petrecut sărbătorile în ultima perioadă.

Fosta prezentatoare de la „Îmi place dansul” este foarte mulțumită de cariera sa și de lucrurile care se întâmplă în viața ei, în ciuda faptului că de ceva timp nu mai are iubit. Așadar, ziua de Dragobete va fi petrecută alături de cuplurile de la „Puterea Dragostei”.

ADVERTISEMENT

„Ziua de Dragobete o voi petrece la filmări! Dacă stau bine să mă gândesc, toate zilele de sărbătoare din ultima perioadă le-am petrecut în casa Puterea dragostei! Sincer?

Unde m-aș putea bucură de mai multă dragoste, într-o zi specială, precum Dragobetele, decât într-un loc în care dragostea se trăiește la intensitate maximă! Cum sărbătoresc? Românește! Am fost în România și am luat pufuleți și pufarine!

ADVERTISEMENT

Nu sunt foarte mulțumită pentru că nu prea mai am loc pentru rochii și pantofi în bagaje, dar mi-am propus să trimit pe autocar un bax de pufuleți! Sper să nu mă îngraș.

Dar mărturisesc sincer că sunt preferații mei! Aș renunța oricând la icrele negre în schimbul unei pungi de pufuleți!”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri