Life

Cristina Ich, imagine rară cu fiul ei, pe Instagram. Cât de mare s-a făcut fiul lui Alex Pițurcă

Cristina Ich s-a fotografiat cu fiul ei, Noah, și a publicat imaginea pe Instagram. „Lasă-mă să te iubesc puțin mai mult acum, cât încă ești mic", este mesajul scris în descriere de "nora" lui Victor Pițurcă.
04.09.2021 | 21:30
Cristina Ich imagine rara cu fiul ei pe Instagram Cat de mare sa facut fiul lui Alex Piturca
Cristina Ich, imagine rară cu fiul ei, pe Instagram. Cât de mare s-a făcut fiul lui Alex Pițurcă Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu de aproximativ trei ani. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în anul 2018.

Doar un an mai târziu a venit pe lume Noah, băiețetul cuplului. Ambii părinți sunt extrem de discreți în ceea ce îl privește.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich, imagine rară cu fiul ei, pe Instagram. Cât de mare s-a făcut fiul lui Alex Pițurcă

Chiar dacă mama lui este una dintre influencerii de succes din România, micuțul apare foarte rar pe rețelele de socialiare. În plus, oamenii au șansa să-i vadă chipul și mai rar.

De data aceasta, Cristina Ich și-a surprins fanii pe Instagram. Vedeta a distribuit o imagine în care apare alături de Noah.

ADVERTISEMENT

Cu toate că fotografia e făcută din spate, iar chipul băiatului nu se poate vedea, putem observa că acesta s-a făcut mare. El va împlini doi ani pe data de 25 octombrie.

Acest lucru a fost sesizat și de mama acestuia. Imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant: „lasă-mă să te iubesc puțin mai mult acum, cât încă ești mic.” Vezi poza pe Instagramul Cristinei Ich.

ADVERTISEMENT

În plus, cu toate că fața nu-i este vizibilă, putem observa că micuțul a moștenit părul mamei sale. În imagine sunt vizibilii cârlionții acestuia.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, dragoste cu năbădăi

De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin mai multe episoade tensionate. Ultimul dintre ele a avut loc chiar luna trecută, când se zvonea că s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Cu ceva timp în urmă, Cristina a povestit cum s-au cunoscut și cum stau lucrurile între ei: „ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de Alex… Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere”.

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui,” a declarat vedeta la emisiunea online “Acasă la Măruță”, potrivit Click.

„E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi. Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: ‘băi, femeie, ești nebună? E secolul 21’. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate,” a adăugat.

ADVERTISEMENT