Life

Cristina Ich, înșelată de iubitul ei, Alex Pițurcă? Declarația controversată făcută de brunetă

Cristina Ich a dat cărțile pe față și a discutat despre infidelitatea din relația amoroasă cu Alex Pițurcă. Vedeta a făcut o dezvăluire legată de calitățile și defectele iubitului.
24.06.2022 | 23:44
Cristina Ich inselata de iubitul ei Alex Piturca Declaratia controversata facuta de bruneta
Ce se întâmplă în relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă. A fost înșelată sau nu? Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița și actualul partener de viață s-au îndrăgostit la prima vedere acum 3 ani și au devenit părinți la numai câteva luni de la începerea relației, iar acum tânăra face o declarație controversată. Frumoasa brunetă își cunoaște destul de bine iubitul.

Ce se întâmplă în relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă. A fost înșelată sau nu?

Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o frumoasă de poveste, vedeta oferindu-i celui de lângă ea foarte multă libertate, mai ales că fostului jucător de fotbal îi place foarte mult să-și trăiască viața la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

A fost înșelată celebra influenceriță de partenerul de viață? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, mai ales că cei doi s-au despărțit de multe ori. Cei doi au trecut prin multe perioade neplăcute, dar au rămas împreună pentru fiul lor, Noah.

„A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă. Noi am făcut copilul acesta extrem de repede, a fost dragoste la prima vedere, dragoste din aia nebunească. Nu că nu m-am înțeles…

ADVERTISEMENT

Dacă nu l-aș fi avut pe Noah, îți spun drept, că mi-aș fi făcut bagajul și eram plecată în munți. Aaa! Nu te gândi că e vreun potolit omul sau vreo ușă de biserică, dar eu știam clar ce mi-am luat.

Cristina Ich a făcut un copil cu un om pe care nu-l cunoaște. (n.r. spune aceasta ironică). Bă, știi ceva? Toți bărbații din viața mea m-au înșelat! 

ADVERTISEMENT

Eu de la Alex am inelul de logodnă și la revedere. Asta e singurul cadou pe care l-am primit. Adică… trebuia să mi-l dea”, a mărturisit Cristina Ich în podcast-ul Vin de-o poveste, de pe Youtube.

Cristina Ich, o persoană dificilă în relația cu Alex Pițurcă

Cristina Ich a mai punctat faptul că nu a primit niciun ceas pentru a-l ierta pe cel alături de care are un copil. În plus, influencerița a sublinat că este o persoană extrem de dificilă, dar la fel este și în cazul lui Alex Pițurcă.

ADVERTISEMENT

La polul opus, vedeta recunoaște că fostul fotbalist este un tată extraordinar pentru fiul lor, Noah. Chiar dacă este conștientă că s-a grăbit în relația cu sportivul, bruneta are numai cuvinte de laudă pentru iubitul ei.

„El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult!

Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască”, a adăugat Cristina Ich, în interviul acordat lui Radu Țibulcă, cu care este prietenă foarte bună. 

ADVERTISEMENT