Life

Cristina Mihaela Dorobanțu, imagini uluitoare de la o nuntă din Turcia. Obiceiul straniu care a lăsat-o mască pe vedeta Puterea Dragostei

21.09.2020 | 13:07
Cristina Mihaela Dorobantu imagini uluitoare de la o nunta din Turcia Obiceiul straniu care a lasato masca pe vedeta Puterea Dragostei
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu le-a arătat fanilor cum se distrează oamenii atunci când merg la o nuntă în Turcia. Aflată în Istanbul pentru filmarea sezonului trei al show-ului „Puterea Dragostei” prezentatoarea nu a avut prea mult timp să se pregătească pentru eveniment.

Fosta finalistă a emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D a plecat în căutarea rochiei perfecte pentru nuntă cu doar două ore înainte de a ajunge la local. Frumoasa vedetă a mers într-un mall din zonă, unde a colindat magazinele preț de câteva minute în căutarea ținutei perfecte.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, moderatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D le-a arătat internauților ce rochie a găsit, dar mai ales care a fost ținuta pe care a achiziționat-o într-un final. În plus, a postat numeroase filmulețe de la eveniment.

Cristina Mihaela Dorobanțu, nuntă cu fast în Turcia. Ce a surprins-o

După câteva scurte plimbări prin mall-ul turcesc prezentatoarea de la Kanal D a găsit o rochie foarte frumoasă, dar din păcate nu a cumpărat-o pentru că nu-i venea așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu a mărturisit că a slăbit mult în ultima perioadă, fiind nevoită să se îndrepte spre o altă ținută. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și-a achiziționat o rochie neagră pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi albaștrii.

Între timp, aceasta le-a spus fanilor că petrecerea de nuntă este organizată în aer liber, în ciuda faptului că afară ploua cu găleata. Moderatoarea emisiunii „Puterea Dragostei” a fost de părere că ploaia le va aduce frumoșilor miri, bogăție, așa cum se spune în popor.

ADVERTISEMENT
Cristina Mihaela Dorobanțu, nuntă în Turcia
Imagini de la nunta din Turcia la care a participat Cristina Mihaela Dorobanțu. Sursa foto: Instagram.com

 

Vedeta, însoțită de producătoarea show-ului matrimonial unde este gazdă, s-a distrat de minune la nunta din Turcia și a filmat momente importante de la petrecere pe care le-a împărtășit cu fanii de pe Instagram, însă a avut parte și de surprize oarecum neplăcute.

Frumoasa șatenă a rămas pur și simplu blocată când a văzut aranjamentele florale de la petrecere de nuntă. Mai exact, florile erau aranjate precum coroanele pe care românii le duc la înmormântări.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă și cum sunt aranjamentele florale de aici de la nuntă. Să mă ierte Dumnezeu, dar mie îmi amintesc de niște aranjamente de la noi, mă rog…”, spune vedeta răzând.

ADVERTISEMENT