Sport

Cristina Neagu nu a făcut deplasarea în Danemarca! Tensiuni în naționala României înainte de meci. Exclusiv

Cristina Neagu nu a făcut deplasarea pentru meciul retur Danemarca - România, din preliminariile CE 2022. Sunt tensiuni în naționala noastră după înfrângerea de la Mioveni, iar Neagu lipsește din meciul retur,
05.03.2022 | 16:29
Cristina Neagu nu a facut deplasarea in Danemarca Tensiuni in nationala Romaniei inainte de meci Exclusiv
ADVERTISEMENT

România a pierdut fără drept de apel în meciul tur cu Danemarca, scor 28-35, în preliminariile CE 2022. “Tricolorele” joacă sâmbătă, de la ora 17:10, în returul de la Odense, împotriva danezelor, însă apele sunt agitate în delegația tricoloră.

Cristina Neagu nu a făcut deplasarea în Danemarca

Din informațiile FANATIK, Cristina Neagu nu a făcut deplasarea la Odense, deși căpitanul naționalei nu s-a confruntat cu probleme medicale. Astfel, interul stânga nu va juca în confruntarea retur cu Danemarca, diminuând și mai mult șansele “tricolorelor” în meciul cu nordicele.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu tocmai s-a întors la echipa națională în meciul tur cu Danemarca, fiind prima confruntare după 10 luni în tricoul României. Căpitanul a marcat trei goluri în opt aruncări, însă nu a fost destul pentru un rezultat pozitiv.

Tensiuni după absența Cristinei Neagu din prima reprezentativă!

Decizia Cristinei Neagu de a nu face deplasarea în Danemarca este greu înțeleasă de mai mulți oficiali din handbalul romînesc, în condițiile în care interul stânga abia revenise după retragerea temporară de 10 luni.

ADVERTISEMENT

Această absență agită spiritele din jurul echipei naționale pentru că România se îndreaptă spre un meci decisiv pentru calificarea la Campionatul European cu Austria, meci care se va disputa la Râmnicu Vâlcea.

Cum arată lotul României pentru meciul cu Danemarca

Încă nu este clar motivul pentru care Cristina Neagu nu a făcut deplasarea la Odense, însă, din informațiile FANATIK, starul naționalei României nu are probleme medicale, iar asta stârnește multe controverse în jurul echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a revenit pentru “tricolore” în meciul de la Mioveni cu Danemarca, iar la următorul meci, căpitanul României nu a făcut deplasarea la Odense. Cum arată lotul lui Adi Vasile pentru meciul cu danezele:

Portari: Dumanska, Ciucă, Hosu
Extreme stânga: Dincă, Dindiligan
Inter stânga. Harabagiu, Bazaliu, Polocoșer, Tîrcă
Centri: Zamfirescu, Dache
Interi dreapta: –
Extreme dreapta: Badea, Moroianu
Pivoți: Pintea, Ostase, Subțirică

ADVERTISEMENT

Meci decisiv cu Austria pentru calificare?

Cel mai probabil, România va juca meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European din 2022, pe 24 aprilie, împtoriva Austriei, la Râmnicu Vâlcea.

  • 3 goluri a marcat Neagu în meciul cu Danemarca
  • 2007 este anul în care Neagu a debutat la naționala României 
ADVERTISEMENT