Sport

Cristina Neagu, pe foaia de joc la meciul cu Germania! Cui i-a luat locul în echipă. Update exclusiv

Cristina Neagu este pe foaia de joc la meciul cu Germania, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Pe cine a înlocuit interul stânga al naționalei României.
07.12.2023 | 13:03
Cristina Neagu pe foaia de joc la meciul cu Germania Cui ia luat locul in echipa Update exclusiv
Cristina Neagu debutează la CM de handbal cu Germania! Interul stânga este pe foaia de joc: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
07-12-2023
11:09

Cristina Neagu, pe foaia de joc pentru meciul decisiv cu Germania

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din urmă cu o zi, Cristina Neagu va debuta la Campionatul Mondial de handbal feminin contra Germaniei. Duelul va avea loc joi, 7 decembrie, ora 19:00 și va putea fi urmărit în format live video pe FANATIK.RO.

În urmă cu o zi, cea mai bună handbalistă a României s-a antrenat normal, având un bandaj mare pe genunchiul drept. Totuși, Cristina Neagu este pregătită să debuteze la CM 2023, al şaptelea turneu final mondial din carieră.

Cristina Neagu i-a luat locul Aliciei Gogîrlă. În vârstă de 20 de ani, interul dreapta de la SCM Râmnicu Vâlcea va urmări partida cu Germania, primul din grupele principale, din tribune. În meciul cu Danemarca, Gogîrlă a macat un singur gol. 

Din informaţiile FANATIK, pe lângă Alicia Gogîrlă, vor urmări meciul din tribune Claudia Paşcan şi pivotul Nicoleta Balog.

România a fost învinsă clar de Danemarca, scor 23-39, dar păstrează şanse la sferturile de finală înaintea debutului în grupele principale de la turneul final. Meciul cu Germania de joi, de la ora 19:00, se anunţă a fi decisiv.

Cristina Neagu va debuta la CM 2023 împotriva Germaniei! S-a antrenat normal

Din informaţiile FANATIK, Cristina Neagu s-a antrenat normal şi va fi în lot pentru meciul de joi cu Germania. Interul stânga va debuta, astfel, în al şaptelea turneu final mondial din carieră.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a apărut cu un bandaj mare pe genunchiul drept, dar vestea bună este că handbalista a intrat la antrenamente şi are şanse să fie în lot pentru meciul cu Germania.

Cristina Neagu a apărut la antrenament cu un bandaj mare pe genunchi. Sursa foto: Fanatik
Cristina Neagu a apărut la antrenament cu un bandaj mare pe genunchi. Sursa foto: Fanatik

Interul stânga a discutat destul de mult cu selecţionerul Florentin Pera la începutul antrenamentului, când a avut şi presa acces la şedinţa de pregătire. Handbalistele vor să şteargă meciul cu Danemarca şi speră la o victorie cu Germania, care ar propulsa naţionala noastră cu şanse mari la calificare.

ADVERTISEMENT
Cristina Neagu a discutat cu selecţionerul Florentin Pera
Cristina Neagu a discutat cu selecţionerul Florentin Pera. Sursa: Fanatik

“Tricolorele” au efectuat miecuri ultimul antrenament înaintea meciului cu Germania la o sală din nordul oraşului Herning. Spre deosebire de celelalte şedinţe de pregătire, atmosfera a fost mai liniştită, fiind o noapte grea în cantonamentul naţionalei după eşecul cu Danemarca.

Imagine de la antrenamentul României. Sursa: Fanatik
Imagine de la antrenamentul României. Sursa: Fanatik

Florentin Pera, mesaj de unitate şi de încredere!

De altfel, înainte de a efectua încălzirea, Florentin Pera a transmis un mesaj de unitate şi încredere fetelor, spunând că nu este nimic pierdut, iar meciul de câştigat este cel cu Germania, nicidecum cel cu Danemarca.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul le-a spus jucătoarelor că are încredere că le pot surprinde pe nemţoaice, chiar dacă timpul este scurt şi adversarele au avut o zi în plus de pauză.

Selecţionerul Florentin Pera a transmis un mesaj de unitate la antrenament
Selecţionerul Florentin Pera a transmis un mesaj de unitate la antrenament. Sursa: Fanatik

“Tricolorele” sunt în grafic, în ciuda înfrângerii cu Danemarca!

În ciuda înfrângerii dure în faţa danezelor, România este în grafic înaintea grupelor principale. “Tricolorele” trebuie să bată Germania, Polonia şi Japonia pentru a se califica în sferturile de finală, aşa cum erau calculele încă de la început.

ADVERTISEMENT

Singurul amănunt este ca în acest scenariu Germania să nu bată Danemarca. Dacă se vor impune nemţoaicele în ultimul meci, merg la braţ cu gazdele, graţie golaverajului mai bun în clasamentul în trei.

Antrenamentul handbalistelor
Antrenamentul handbalistelor “tricolore”. Sursa: Fanatik

România joacă împotriva Germaniei, joi, de la ora 18:00, în primul meci din grupele principale. Victoria ne menţine cu şanse în obiectivul de calificare în sferturi, în timp ce un eşec înseamnă automat, eliminarea.

FANATIK este la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Zilnic, pe site-ul nostru puteţi citi cele mai noi informaţii, reportaje şi interviuri de la Herning.

  • 7 numărul de ediţii ale Campionatelor Mondiale bifate de Cristina Neagu
  • 35 de ani are Cristina Neagu

Antrenamentul României înaintea duelului cu Germania

ADVERTISEMENT