Sport

Cristina Neagu intră la joc! Starul naţionalei României se va pregăti normal de miercuri

Veşti bune pentru naţionala noastră. Cristina Neagu se va antrena cot la cot cu colegele sale începând de miercuri, cu o zi înaintea debutului în grupele principale.
06.12.2023 | 09:06
Cristina Neagu intra la joc Starul nationalei Romaniei se va pregati normal de miercuri
Dacă va fi şi voi putea să intru în teren, voi da totul să ajut echipa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România este în grupele principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin. “Tricolorele” au încheiat pe locul doi în grupa E cu patru puncte, dar au şanse de a se califica în sferturile de finală.

Cristina Neagu intră la joc! Starul naţionalei României se va antrena alături de colegele sale

În Main Round, starul naţionalei României, Cristina Neagu, ar putea reveni în echipă. La antrenamentul de miercuri, sportiva este aşteptată să facă primul antrenament complet alături de colegele sale.

ADVERTISEMENT

Va fi primul în trei săptămâni pentru Cristina Neagu. O accidentare la genunchi suferită la meciul cu Debrecen din Champions League a oprit-o de la efort şi a făcut-o incertă pentru acest turneu final, ultimul Mondial al carierei.

“Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt din ce în ce mai bine”

Starul naţionalei României a făcut deplasarea cu echipa în Danemarca, dar nu s-a putut antrena normal în prima săptămână de competiţie. La început a făcut doar încălzirea alături de colege, apoi a început să şi arunce la poartă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru FANATIK înaintea meciului cu Danemarca din ultimul meci al grupelor preliminare, Cristina Neagu spera că va putea să îşi ajute echipa din grupele principale:

Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt din ce în ce mai bine. Ultima oară am intrat în sală cu echipa, am avut nişte şuturi. Deocamdată nu ştiu exact care este situaţia mea.

ADVERTISEMENT

Încerc de la zi la zi să fac mai mult. Am nevoie măcar de un antrenament full cu echipa pentru a intra la joc. Putem spera că voi reveni în grupele principale. 

“Dacă va fi şi voi putea să intru în teren, voi da totul să ajut echipa”

Am făcut eforturi foarte mari în ultimele trei săptămâni pentru a fi aici, pentru a mă recupera. Îmi doresc să intru, să ajut echipa.

ADVERTISEMENT

Nu este cea mai fericită situaţie pentru mine având în vedere că nu m-am antrenat de trei săptămâni… handbal mă refer. Dacă va fi şi voi putea să intru în teren, voi da totul să ajut echipa”, a spus Cristina Neagu pentru FANATIK.

FANATIK este la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Pe site-ul nostru puteţi citi zilnic cele mai noi informaţii, interviuri şi reportaje de la Herning.

  • 7 este numărul de Campionate Mondiale la care a participat Cristina Neagu 
  • 35 de ani are interul stânga
ADVERTISEMENT