Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristina Neagu, gest incredibil după Germania – România. „Au trimis la conferință o jucătoare care nu a jucat”

România este ca și eliminată de la mondialul de handbal feminin, astfel că vedeta Cristina Neagu a fost supărată la finalul meciului pierdut de ”tricolore” cu Germania.
08.12.2023 | 14:04
Cristina Neagu gest incredibil dupa Germania  Romania Au trimis la conferinta o jucatoare care nu a jucat
„Era culmea să vă și scuipe!” Cristina Neagu, gest incredibil după Germania - România
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Marian Popovici, aflat în Danemarca, i-a povestit lui Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, că vedeta naționalei noastre a fost prea supărată pentru a sta de povești cu ziariștii, după meci. Cel mai probabil Cristina Neagu a fost dezamăgită și de faptul că a fost ultimul ei Campionat Mondial, părăsit pe ușa din dos de naționala țării noastre.

Cristina Neagu, gest incredibil după Germania – România

”După meci n-a vrut să vorbească cu presa, mi-a spus că vrea să vorbească fetele, era supărată. N-a vrut să vină nici la conferința de presă, au chemat-o la conferință, dar le-a transmis oficialilor că nu vrea să vină”, a explicat Marian Popovici. ”Așa e la handbal, dacă ai chef vii, dacă nu, nu?”, s-a mirat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul FANATIK a subliniat că cel mai probabil Cristina Neagru era supărată după un meci pe care naționala României ar fi trebuit să-l câștige. ”Nu, dar ea fiind Cristina Neagu are un cuvânt mai greu de spus. Nu aveau ce să-i facă, au chemat-o, a zis că nu vine.

La conferința de presă a venit o jucătoare care n-a bifat niciun minut cu Germania. În general Cristina Neagu vorbește când vrea ea, despre asta-i vorba. Ieri n-a vrut să vorbească, a fost politicoasă”, a explicat Marian Popovici.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a anunțat că se retrage din handbal

Cel mai probabil Cristina Neagu este dezamăgită de faptul că a anunțat că se va retrage din handbal, în contextul în care țara noastră tocmai a ratat calificarea la Jocurile Olimpice.Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt mai bine. Ultima oară am intrat în sală cu echipa, am avut nişte aruncări. Nu știu exact care e situația. Încerc în fiecare zi să fac mai mult. Dar pentru a intra într-un joc trebuie să am măcar un antrenament full cu echipa.

Am făcut eforturi foarte mari în ultimele trei săptămâni pentru a fi aici, pentru a mă recupera. Îmi doresc să intru, să ajut echipa. Nu este cea mai fericită situație pentru mine, având în vedere că nu m-am antrenat de trei săptămâni. Dacă voi putea să intru în teren, voi da totul să ajut echipa.

ADVERTISEMENT

Pentru mine este o mare bucurie să revin aici. Îmi place foarte mult această sală, îmi place energia. Cred că aceste turnee organizate în Scandinavia, în Danemarca în special, au ceva special. Sunt bucuroasă să fiu aici şi îmi doresc să fiu pe teren şi să joc.

Cu siguranţă este ultimul Campionat Mondial. Dacă totul va merge bine şi ne vom califica la Jocurile Olimpice, ar fi o încoronare a performanţelor la nivelul echipei naţionale. Ar fi extraordinar să ne calificăm la Jocurile Olimpice. Cred că cel mai important ar fi să fim cu picioarele pe pământ, să luăm meci cu meci. Deocamdată nu este nimic câştigat, mai e mult până departe”, declara Cristina Neagu în urmă cu două zile.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Gestul făcut de Cristina Neagu la finalul partidei cu Germania

ADVERTISEMENT