Sport

Antrenamentul României din sala din Herning, întrerupt de o alarmă de incendiu! Cristina Neagu s-a antrenat separat. Foto şi video exclusiv

Antrenamentul naţionalei de handbal feminin a României a fost întrerupt pentru câteva minute de o alarmă de incendiu. Cristina Neagu s-a pregătit separat.
29.11.2023 | 16:42
Antrenamentul Romaniei din sala din Herning intrerupt de o alarma de incendiu Cristina Neagu sa antrenat separat Foto si video exclusiv
Cristina Neagu, la antrenamentul României. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Naţionala României a efectuat miecuri, la prânz, un antrenament în Jykse Bank Boxen din Herning, sala în care va juca meciurile de la acest Campionat Mondial.

Antrenamentul României din sala din Herning, întrerupt de o alarmă de incendiu!

Însă nu toate lucrurile au mers ca pe roate. După câteva minute de încălzire, o alarmă de incendiu a întrerupt şedinţa de pregătire a “tricolorelor”. Timp de 10 minute în sală a răsunat alarma, iar pentru câteva minute, selecţionerul Pera a întrerupt antrenamentul.

ADVERTISEMENT

Antrenamentul României, întrerupt de o alarmă de incendiu

Delegaţia noastră a primit asigurări că situaţia se va regla şi după câteva minute, “tricolorele” au ieşit din nou la joc în ciuda zgomotului asurzitor. Naţionala noastră a efectuat prima parte a antrenamentului pe ritmuri de muzică, înainte de acest incident.

Antrenament efectuat de
Antrenament efectuat de “tricolore”. Sursa: Fanatik

Cristin Neagu nu s-a putut antrena alături de colege! A făcut exerciţii de recuperare la genunchi

Din păcate, Cristina Neagu nu s-a putut pregăti cot la cot cu colegele sale. A făcut câteva minute încălzire la bicicletă, apoi a schimbat câteva pase cu colegele sale şi a trecut la exerciţii de recuperare alături de preparatorul fizic al primei reprezentative.

ADVERTISEMENT
Cristina Neagu, pe bicicletă. Sursa foto: Fanatik
Cristina Neagu, pe bicicletă. Sursa foto: Fanatik

Interul stânga speră să poată evolua măcar în meciurile din grupele principale, dar totul va depinde de cât de mult durează recuperarea la genunchi.

Cristina Neagu a făcut bicicletă la începutul antrenamentului

Fără Neagu în meciurile din grupă!

Atmosfera din lotul României este una bună cu două zile înaintea debutului la acest turneu final, iar Florentin Pera are la dispoziţie meciul inaugural cu Chile pentru a face reglajele pentru duelurile tari cu Serbia şi Danemarca.

ADVERTISEMENT
Imagini din timpul antrenamentului. Sursa: Fanatik
Imagini din timpul antrenamentului. Sursa: Fanatik

Cristina Neagu nu va putea evolua în niciunul dintre aceste jocuri, astfel că selecţionerul trebuie să găsească soluţii astfel încât absenţa starului de la CSM Bucureşti să se simtă cât mai puţin.

România debutează vineri, pe 1 decembrie, la Campionatul Mondial de handbal feminin cu reprezentativa statului Chile. “Tricolorele” au ca obiectiv prezneţa între primele opt echipe din lume, ceea ce înseamnă calificarea pe unul din primele două locuri în grupele principale.

ADVERTISEMENT
Imagini din timpul antrenamentului. Sursa: Fanatik
Imagini din timpul antrenamentului. Sursa: Fanatik

FANATIK este prezent la Campionatul Mondial de handbal feminin. În fiecare zi, pe site-ul nostru puteţi citi cele mai noi informaţii, interviuri şi reportaje de la Herning.

Lotul României la CM 2023:

  • Portari: Diana Ciucă (CS Rapid București), Yuliya Dumanska (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Daciana Hosu (SCM Râmnicu Vâlcea)
  • Extreme stânga: Nicoleta Dincă (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Alexandra Dindiligan (CSM București)
  • Interi stânga: Bianca Bazaliu (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Cristina Neagu (CSM București), Claudia Pașcan (SCM “U” Craiova)
  • Centri: Eliza Buceschi (CS Rapid București), Cristina Laslo (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud), Andreea Popa (Dunărea Brăila)
  • Interi dreapta: Daria Bucur (Gloria Buzău), Alicia Gogîrlă (SCM Râmnicu Vâlcea)
  • Extreme dreapta: Alexandra Badea (CS Rapid București), Sonia Seraficeanu (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud)
  • Pivoți: Nicoleta Balog (Dunărea Brăila), Lorena Ostase (CS Rapid București), Crina Pintea (CSM București)

Programul României la CM de handbal feminin:

  • 1 decembrie, ora 19:00, România – Chile
  • 3 decembrie, ora 19:00, România – Serbia
  • 5 decembrie, ora 21:30, România – Danemarca
ADVERTISEMENT