Sport

Cristina Neagu a ajuns la 100 de goluri în actuala ediție a Ligii Campionilor. E golghetera competiției. Update

13.03.2021 | 18:46
Cristina Neagu a ajuns la 100 de goluri in actuala editie a Ligii Campionilor E golghetera competitiei Update
Cristina Neagu e golgheter în Liga Campionilor! Număr impresionant atins de handbalista lui CSM București (sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu se află în lupta pentru titlul de golgheter și în acest sezon al Ligii Campionilor, iar după meciul cu Vâlcea „tigroaica” ar putea fi liderul clasamentului.

Cristina Neagu, 100 de goluri în actuala ediție a Ligii Campionilor

UPDATE, 6 martie, ora 19:21 / Cristina Neagu a avut din nou o evoluție foarte bună și în returul cu SCM Râmnicu Vâlcea, în care a reușit să înscrie nu mai puțin de 11 goluri. Cu acestea, Neagu a ajuns la fix 100 de goluri marcate în actuala ediție a Ligii Campionilor, fiind golghetera competiției în acest moment.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 6 martie, ora 19:21 / Cristina Neagu este noul golgheter al Ligii Campionilor la handbal feminin! Interul lui CSM București a marcat 13 goluri în victoria cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 33-24.

„Tigroaica” a ajuns astfel la cota 89 în acest sezon și a devansat-o cu două goluri în topul celor mai bune marcatoare pe Ana Gros, interul lui Brest.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 6 martie, ora 14:00 /

Cea mai bună jucătoare din Liga Campionilor în 2017 și 2018 a reușit de două ori în carieră să cucerească titlul de golgheter în cea mai importantă competiție din handbalul feminin inter-cluburi în 2015, respectiv 2018.

Deși a fost la un pas de retragere și a lipsit din cauza infectării cu coronavirus și a accidentărilor, Cristina Neagu are șanse și în acest sezon să devină cea mai bună marcatoare din Champions League.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu e pe locul doi în clasamentul golgheterilor în acest sezon. Cum poate ajunge pe primul loc după dubla cu Vâlcea

Cristina Neagu a marcat nu mai puțin de 76 de goluri în acest sezon al Ligii Campionilor pentru CSM București și se află pe locul doi în clasamentul golgheterilor, la doar nouă goluri distanță de Ana Gros, jucătoarea celor de la Brest.

Cea mai bună jucătoare a lumii poate trece pe primul loc în urma duelului-șoc cu SCM Râmnicu Vâlcea, în timp Gros luptă pentru a se menține pe primul loc împotriva danezelor de la Esbjerg.

ADVERTISEMENT

Cum arată top 5 al celor mai bune marcatoare din acest sezon al Ligii Campionilor

  1. Ana Gros, Brest – 87 de goluri
  2. Cristina Neagu, CSM București – 76 de goluri
  3. Dejana Milosavljević, Podravka Koprivnica – 75 de goluri 
  4. Lois Abbingh, Odense – 70 de goluri 
  5. Jovanka Radičević, Buducnost – 66 de goluri

Cristina Neagu a mai cucerit de două ori titlul de golgheter al Ligii Campionilor

Cristina Neagu a reușit de două ori să cucerească titlul de cea mai bună marcatoare din Liga Campionilor. Sportiva a fost golghetera Champions League în 2015 și 2018. În sezonul 2014-2015, Cristina Neagu a împărțit prima poziție cu Andrea Penezić, jucătoarea lui Vardar Skopje, ambele cu 102 goluri, cu patru goluri mai mult decât Nora Mork de la Larvik.

În sezonul 2017-2018, Cristina Neagu a marcat nu mai puțin de 110 goluri în Liga Campionilor, cu cinci peste Iveta Luzumová, de la Thuringer și mult peste Andrea Penezić care a reușit în acel sezon „doar” 92 de goluri.

Cristina Neagu va conduce CSM București astăzi în meciul cu rival SCM Râmnicu Vâlcea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, de la ora 17:00.

  • 76 de goluri are Cristina Neagu în acest sezon al Ligii Campionilor
  • 12 goluri trebuie să înscrie jucătoarea CSM-ului pentru a trece pe primul loc
  • 2 titluri de golgeter al Ligii Campionilor are cea mai bună handbalistă din România
ADVERTISEMENT