Sport

Cristina Neagu, nervoasă după ce FRH a hotărât să nu acorde titlul de campioană: „O decizie nedreaptă!”

18.05.2020 | 17:50
Cristina Neagu nervoasa dupa ce FRH a hotarat sa nu acorde titlul de campioana O decizie nedreapta
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a reacționat pe pagina sa de Facebook, după ce Federația Română de Handbal a decis să nu acorde titlul de campioană pentru acest sezon.

Cristina Neagu, deranjată de hotărârea FRH-ului în privința titlului

Cristina Neagu nu a fost de acord cu hotărârea luată de FRH în privința acordării titlului de campioană și a compus un mesaj lung pe pagina sa de Facebook, în care își spune nemulțumirile.

ADVERTISEMENT

Sezonul 2019-2020 a început sub semnul întrebării pentru mine, din cauza problemelor la genunchi.

Am început totuși să joc și într-un timp foarte scurt am reușit să revin la forma dinaintea accidentării și am jucat la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Apoi, sportul a fost și el oprit de către pandemia de Coronavirus. A urmat o perioadă de incertitudini și n-am știut dacă vom reuși să terminăm acest sezon pe terenul de handbal”a început Cristina Neagu.

„E o decizie nedreaptă care ne dezavantajează!”

Cristina Neagu a continuat și a explicat motivul pentru care decizia FRH-ului nu este una corectă, în opinia ei: Astăzi, Federația Română de Handbal a decis să înghețe campionatul cu clasamentul actual. Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează.

ADVERTISEMENT

Eram echipa favorită să câștigăm titlul în acest sezon, și singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puțin disputat decât alte echipe”.

„O restanță pe care cel mai probabil am fi câștigat-o.

Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul și ar fi trebuit să fim calificate direct”, a continuat Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut pe parcursul acestui sezon și sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline și spectacol pe teren. Aveți grijă de voi și să ne revedem sănătoși!”, și-a încheiat Cristina Neagu mesajul.

ADVERTISEMENT