Sport

Cristina Neagu se implică în lupta împotriva coronavirusului: „Toate veniturile vor fi donate”

31.03.2020 | 18:33
Cristina Neagu se implica in lupta impotriva coronavirusului Toate veniturile vor fi donate
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a decis să se implice activ în lupta împotriva coronavirusului. Cea mai bună handbalistă a lumii a decis să scoată la vânzare o colecție de tricouri care îi poartă semnătura, iar toate veniturile vor fi donate către Crucea Roșie România.

Cristina Neagu, donații pentru Crucea Roșie

Pandemia de coronavirus a suspendat activitățile sportive și, în această perioadă dificilă, sportivii au ales să se implice activ în ajutorarea autorităților.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, aleasă de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, record pentru această disciplină sportivă, a anunțat pe contul personal de Instagram că a scos la vânzare o colecție de tricouri care îi poartă semnătura, iar toate încasările vor fi donate către Crucea Roșie România.

Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini și cred că fiecare dintre noi se străduiește să dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Am luat decizia ca tricourile galbene din colecția personală ‘CN8’ să fie reduse la prețul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor vor fi donate către Crucea Roșie România pentru achiziționarea de materiale necesare în spitale în această perioadă”, a anunțat Cristina Neagu pe Instagram.

Tricourile scoase la vânzare de Cristina Neagu. FOTO: Instagram/Cristina Neagu
Tricourile scoase la vânzare de Cristina Neagu. FOTO: Instagram/Cristina Neagu

Contractul cu CSM, suspendat

CSM București a luat decizia de a suspenda contractele tuturor angajaților, în perioada de stare de urgență de pe teritoriul României, situație cauzată de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Sportivii clubului din Capitală vor intra în șomaj tehnic și vor încasa lunar 75% din salariu mediu brut, echivalentul a aproximativ 2300 de lei net.

Contractul dintre CSM București și Cristina Neagu a fost prelungit recent, iar sportiva încasează, în mod normal, un salariu de aproximativ 17.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, CSM București a reușit să se califice în sferturile de finală ale EHF Champions League, unde va întâlni Gyor, în timp ce în Liga Națională se află pe primul loc, la egalitate de puncte cu SCM Râmnicu Vâlcea, campioana en-titre.

ADVERTISEMENT