Life

Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce s-a afișat cu o nouă căciulă: “Mai zici că de ce comentează lumea”

Cristina Șișcanu a fost criticată dur de fani după ce s-a afișat cu o nouă căciulă. Articolul vestimentar nu a fost pe placul internauților.
26.02.2024 | 14:47
Cristina Siscanu criticata dur de fani dupa ce sa afisat cu o noua caciula Mai zici ca de ce comenteaza lumea
Cristina Șișcanu a fost criticată după ce s-a afișat cu noua căciulă. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-a afișat cu o nouă căciulă, Cristina Șișcanu a fost criticată dur de cei care o urmăresc în mediul online. Nici copiii vedetei nu au fost prea încântați de acest articol vestimentar.

Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce s-a filmat cu o nouă căciulă. Ce i-a spus fiica ei

Soția lui Mădălin Ionescu este foarte urmărită de internauți pe rețelele sociale, acolo unde postează regulat și le povestește diverse chestiuni din viața ei.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a fost, de curând, criticată de cei care o urmăresc. Totul a pornit de la o căciulă care nu a fost pe placul copiilor, dar nici fanii nu au avut o părere prea bună.

Fiica sa, Petra, în vârstă de aproape 7 ani, și-a exprimat opinia despre căciula mamei sale. Răspunsul micuței a amuzat-o pe prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă spun că râd copiii de mine că mi-am pus această căciulă. Ce e, Petra? E urâtă?”, a întrebat-o Cristina Șișcanu pe fiica ei.

“Da, nu-mi place cum arată, zici că e de copii mici”, i-a spus fetița, iar Cristina Șișcanu a explicat de ce a fost nevoită să poarte o astfel de căciulă.

ADVERTISEMENT

“Nu e, e chiar de doamne, dar îmi era frig. Aici la Brașov e soare, dar chiar dacă e soare, e soare cu dinți”, a spus vedeta despre accesoriul pe care l-a ales pentru a se proteja de frig.

Ce părere au avut internauții despre căciula vedetei

În secțiunea de comentarii, internauții și-au exprimat părerea sinceră despre căciula pe care o poartă soția lui Mădălin Ionescu. Unii dintre aceștia au fost foarte sinceri și i-au spus că această căciulă nu o avantajează deloc.

ADVERTISEMENT

“Îți stă foarte nașpa. O fi de doamnă căciula, dar pe tine nu te avantajează. E doar o părere….. fără supărare”, “Are dreptate Petra, zici că e de copii mici, ăsta e adevărul.”

“Ei, hai să nu exagerăm cu blana, nu e cazul să o mai aduci în discuție”, “Mai zici că de ce comentează lumea. Suportă consecințele!”, sunt câteva dintre comentariile celor care au văzut filmarea.

O altă persoană i-a spus vedetei că, într-adevăr, nu îi stă bine cu această căciulă, dar că este în regulă dacă se simte bine în ea. Totodată, un alt internaut s-a întrebat dacă este chiar atât de frig la Brașov, încât să fie nevoie de căciulă.

“Nașpa! Dar așa frig e pe acolo? Aici sunt 14 grade…sau căciula e doar pentru impresii?”, “Nici mie nu-mi place, dar important e să te simți tu bine în ea”, au scris oamenii în comentarii.

ADVERTISEMENT