Life

Cristina Șișcanu, decizie radicală. Soția lui Mădălin Ionescu vrea o schimbare totală

Cristina Șișcanu a luat o decizie radicală. Soția lui Mădălin Ionescu a decis să își facă o schimbare totală și este mai încântată ca oricând.
14.11.2022 | 09:28
Cristina Siscanu decizie radicala Sotia lui Madalin Ionescu vrea o schimbare totala
Cristina Șișcanu a apelat pentru prima oară la epilarea definitivă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este căsătorită cu Mădălin Ionescu, iar cei doi au o familie superbă.

Cristina Șișcanu, schimbare radicală

De asemenea, Cristina Șișcanu are și o carieră în televiziune și chiar Mădălin Ionescu povestea la un moment dat, că soția sa ajunge să câștige mai mulți bani și decât el.

ADVERTISEMENT

Pe lângă venituri însă, pentru Cristina Șișcanu contează și îngrijirea personală, iar asta am putut vedea din cea mai recentă decizie luată de vedetă.

Soția lui Mădălin Ionescu a apelat pentru prima oară la epilarea definitivă. Își dorește să aibă o piele fină tot timpul, iar asta și va obține, având în vedere că a apelat la cele mai performante servicii în acest sens.

ADVERTISEMENT

”Unde credeți că merg acum, duminică? Mă apuc de epilare definitivă… pam pam. Pregătită pentru prima ședință de epilare definitivă”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani

Cel mai probabil acesta este unul dintre cadourile pe care vedeta a decis să și-l ofere singură. În urmă cu doar câteva zile, Cristina Șișcanu a împlinit 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Chiar ea povestea atunci că de ziua ei de naștere a avut multe lucruri de făcut și că toată lumea a cerut de la ea câte ceva.

Pe de altă parte, vedeta se consola cu faptul că în weekend va putea să recupereze timpul pierdut și poate chiar să participe la o petrecere.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să zic că m-am răsfățat de ziua mea că nu a fost chip, dar să sperăm că în weekend recuperez și facem și o petrecere. Toată ziua, astăzi, toată lumea a vrut câte ceva de la mine, deși ar fi trebuit să fie cumva invers, adică să fiu un pic mai răsfățată”, dezvăluia vedeta, pe contul personal de Instagram.

Și iată că și asta s-a întâmplat, pentru că soția lui Mădălin Ionescu a avut grijă să se răsfețe singură.

ADVERTISEMENT