ADVERTISEMENT
Life

Cristina Șișcanu a dezvăluit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie. ”Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap.”

Autor: Andreea Stanaringa | 23.09.2020 | 13:53
Cristina Șișcanu a dezvăluit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie. ”Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap.”
Cristina Șișcanu, dezvăluiri inedite despre cererea în căsătorie! „Eram goi” Sursa foto: unica.ro

Sunt câțiva ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fetiță. Cristina a intrat în atenția fanilor după ce a devenit concurentă la “Bravo, ai stil!” și le-a povestit fanilor detalii despre viața ei personală, relatează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Aceasta a făcut dezvăluiri inedite despre cererea de căsătorie a lui Mădălin Ionescu, partenerul ei de viață. Momentul a fost unul foarte intim, însă cel mai fericit din viața celor doi soți.

Relația celor doi nu a fost întotdeauna ușoară, iar din viața lor nu au lipsit scandalurile, așa cum li se întâmplă celor mai multe cupluri mondene. Cei doi s-au căsătorit cu aproape nouă ani în urmă și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, dezvăluiri inedite despre cererea în căsătorie

Concurenta de la “Bravo, ai stil!” a avut parte de o cerere inedită în căsătorie. S-a întâmplat exact atunci când se aștepta mai puțin!

“Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap. Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut și flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să își pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ținutelor lipsă. Am spus ‘da’, după care a urmat o noapte de amor.”, a declarat Cristina Șișcanu, în emisiunea “Bravo, ai stil!”, conform click.ro.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta a menționat care este secretul relației celor doi. “Relația noastră de cuplu s-a născut dintr-o dragoste foarte puternică, dintr-o atracție. Eu cred că, atunci când doi oameni se cuplează, singurul lucru pentru care o fac trebuie să fie iubire și atracția, dar nu e suficient.”, a declarat Cristin Șișcanu pentru OK! Magazine.

Vedeta a subliniat faptul că atracția fizică nu este suficientă într-o relație și că este important ca doi oameni să aibă viziuni asemănătoare despre viață pentru a putea fi împreună. În plus, Cristina a menționat că relația de cuplu nu trebuie afectată de alți factori externi.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte multe probleme cotidiene, pe care ți le creează alții, cei din jur, dar nu ai voie să le lași să îți afecteze relația de cuplu. Aici nu trebuie să intervin nici mama, nici soacra, nici copiii, sunteți doar voi.”, a declarat pentru sursa citată mai sus.

Cristina Șișcanu l-a cunoscut pe Mădălin Ionescu atunci când amândoi lucrau la “Acces Direct”, unde ea era reporter, iar el prezentator. Au împreună o fetiță pe nume Petra, iar Mădălin are doi copii dintr-o altă căsătorie, Filip și Ștefania. Toți se înțeleg de minune și sunt o familie fericită.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!