Life

Cristina Șișcanu, enervată de Mădălin Ionescu. I-a spus în față ce o deranjează, chiar dacă avea camera pornită: „Nu mai suport”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, discuție aprinsă filmată. Ce a deranjat-o pe frumoasa șatenă la soțul său. I-a spus direct.
11.02.2024 | 17:34
Cristina Siscanu enervata de Madalin Ionescu Ia spus in fata ce o deranjeaza chiar daca avea camera pornita Nu mai suport
Cristina Șișcanu s-a enervat pe Mădălin Ionescu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, vedetele care formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, au avut o discuție aprinsă chiar în fața camerei de filmat. Șatena a fost scoasă din minți de soțul său.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, discuție contradictorie pe internet

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani, iar fosta concurentă de la Bravo, ai stil! declara în trecut că dragostea a rămas la fel de puternică precum era și la începutul poveștii lor de iubire. 

ADVERTISEMENT

Însă, asta nu înseamnă că nu au și ei divergențele lor, iar o discuție contradictorie recentă a ajuns virală pe internet. Pe 10 februarie 2024, deși au trecut două luni de la sărbători, Cristina Șișcanu s-a apucat să despodobească bradul.

A pornit camera de filmat pentru a le arăta totul urmăritorilor săi de pe Facebook și nu s-a așteptat la ceea ce a urmat. Mădălin Ionescu nu a fost încântat de această situație și a încercat să se sustragă.

ADVERTISEMENT

„Ce data e astăzi? 10 Februarie, trebuie ținută minte aceasta dată, pentru că strângem bradul. (…) Mădălin zice nu. Ba da! Cică avem prea multe de făcut, eu vreau să mă apuc măcar să scot podoabele de pe el. Mădălin e responsabil de partea demontării și depozitarii lui.

Dar măcar partea mea, să scot podoabele, să le pun în cutiile lor, vreau să mă apuc. Gata, ajunge! Nu se mai poate, frate! Cât să mai stăm cu el? Știu, suntem foarte ocupați, avem alte priorități, dar nu putem să stăm cu bradul așa.

ADVERTISEMENT

După aceea nu mai are niciun farmec când îl facem de Crăciun. Vreau să scot tot de aici. Nu se mai poate așa ceva. Gata!”, a reacționat Cristina Șișcanu imediat ce a auzit refuzul lui Mădălin Ionescu.

„Încep să mă supăr. Nu mai suport”

Mădălin Ionescu s-a arătat total deranjat de faptul că soția lui a început să despodobească bradul și i-a spus că sunt alte lucruri mai urgente de făcut decât asta, dar Cristina Șișcanu i-a explicat că nu mai poate păstra decorul de Crăciun când afară aproape este primăvară.

ADVERTISEMENT

„Baby, te rog frumos. Pe bune, încep să mă supăr! Nu mai suport cu bradul. Nu se mai potrivesc lalelele cu bradul”, a spus vedeta. În timp ce prezentatorul i-a spus că ar trebui să facă mai întâi ordine în garaj.

Soția sa, însă, a fost pregătită pentru toate. A făcut dinainte spațiu pentru depozitare, astfel că tot ce îi mai rămăsese era să pună podoabele în cutii. Sperând că scapă, Mădălin Ionescu a apelat la o altă metodă, a avertizat-o pe Cristina Șișcanu că va pierde cel puțin 2-3 ore.

Astfel că, au ajuns să pună un pariu pe bani mulți. Mai exact, pe 100 de euro. „Facem pariu pe o sută de euro că-mi ia o oră maxim tot, și demontat și depozitat?”, a întrebat Cristina Șișcanu.

„Pe o mie de euro. O să-ți ia 3 ore cu totul. (…) Nici n-ai în ce să le pui. Cum să te apuci fără să aduci cutiile? Alea-s cutii? (…)  Ai zis că într-o oră faci tot, da? Hai, să te văd cum depozitezi tu ala”, a fost reacția ulterioară a lui Mădălin Ionescu.

ADVERTISEMENT