Life

Cristina Șișcanu, în costum de baie. Imaginea nu a fost apreciată de internauți. Motivul pentru care a fost criticată

Cristina Șișcanu a plecat weekend-ul ce tocmai a trecut pe litoralul românesc, unde s-a pozat în costum de baie, însă postarea sa a fost aspru criticată de cei care o urmăresc în mediul online.
24.05.2021 | 09:58
Cristina Siscanu in costum de baie Imaginea nu a fost apreciata de internauti Motivul pentru care a fost criticata
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a profitat de vremea frumoasă și a dat o fugă până la Marea Neagră. Vedeta a renunțat imediat la haine, dornică să capete un bronz frumos și uniform, asta pentru că nu a ajuns până acum la plajă.

Soția prezentatorului Mădălin Ionescu s-a pozat în costum de baie, însă fotografia nu a ajuns la inimile fanilor, care i-au lăsat numeroase critici. Cristina Șișcanu a fost pusă la zid pentru nisipiul de pe membrele inferioare, dar și pentru un detaliu rușinos.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, pusă la zid după ce a apărut la plajă, în costum de baie

„Prima ședere la plajă anul acesta. ? Sunt albă ca brânza ?”, a scris vedeta în dreptul unei imagini în care stă întinsă pe șezlong. A doua imagine în costum de baie a fost publicată câteva ore mai târziu, dar nu a fost primită bine de internauți.

Foarte multe persoane s-au întrebat ce are fosta prezentatoare TV pe picioare, asta pentru că se observă ca niște zgârieturi. Altele au fost de părere că frumoasa șatenă a lăsat la vedere un detaliu rușinos legat de zilele sensibile ale femeilor.

ADVERTISEMENT

„Ce aveți pe picioare?”, „Nu sunt răutăcioasă, dar e prea editată poza. La picioare se vede urât tare”, „Doamne Cristina șterge poza de la jumate în sus că se vede foarte urât”.

„Vai de capul meu ? lasă editarea, ești frumoasa naturală!” sau „Se vede marginea albă de la tampon pe slip”, sunt doar câteva dintre reacțiile venite din partea celor care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

Cum a reacționat Cristina Șișcanu. Vedeta a răbufnit în online

Ultimul comentariu a scos-o din minți pe Cristina Șișcanu, care nu a stat prea mult pe gânduri și a venit cu o replică acidă. Fosta concurentă de la Kanal D le-a spus răutăcioșilor să dea zoom pe poză pentru că nu se pune problema să aibă vreun absorbant.

În altă ordine de idei, șatena a ținut să mai menționeze și faptul că nu este genul de femeie care să folosească absorbante externe la costum de baie, atunci când este la plajă.

ADVERTISEMENT

„Unele dintre voi nu sunteți sănătoase la cap. Zic să faceți zoom mai mult. Cum vă gândiți că aș putea să mă postez cu absorbantul la vedere?

Mai mult decât atât nu folosesc absorbante externe la costum de baie”, a fost replica vedetei, care ulterior a șters toate comentariile de la imaginea cu pricina.

Cristina Șișcanu a blocat mesajele, postarea având în momentul de față active numai aprecierile. Poza are aproximativ 3.000 de like-uri.

ADVERTISEMENT