Life

Cristina Șișcanu și-a schimbat complet look-ul. Imaginea prea îndrăzneață a ridicat semne de întrebare: „Îți părăsești căminul conjugal?”

15.07.2020 | 12:02
Cristina Siscanu sia schimbat complet lookul Imaginea prea indrazneata a ridicat semne de intrebare Iti parasesti caminul conjugal
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și-a uimit fanii de pe internet cu ultimele fotografii postate. Ea și-a schimbat complet look-ul și a început să îmbrace și ținute provocatoare.

În ultima perioadă, fosta vedetă Kanal D a devenit mai îndrăzneață și are mai mult curaj în ceea ce privește aparițiile sale, chiar dacă nu toată lumea apreciază acest lucru.

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu apare pe Instagram vopsită roz, dar și în câteva ținute care îi lasă la vedere mai multă … piele.

Cristina Șișcanu, mult prea provocatoare pentru rețeaua de socializare

Fosta prezentatoare TV se numără printre puținele vedete din showbiz care sunt apreciate de criticul de modă Dana Budeanu pentru felul în care arată. Pasionată de fashion și stil, Cristina Șișcanu nu ezită să facă ședințe foto atunci când îmbracă o haină nouă ori atunci când își face o schimbare de look.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Party tonight? ?

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on


Așa s-a întâmplat și zilele trecute, după ce vedeta a apărut cu părul roz pe Instagram. Cel mai probabil, Cristina Șișcanu a folosit o aplicație care să-i schimbe înfățișarea ori a purtat o perucă.

Schimbarea a fost apreciată de mai mulți admiratori, însă au fost și fani care i-au spus că nu i se potrivește stilul. O prietenă virtuală a întrebat-o dacă nu cumva vrea să își părăsească soțul, pe Mădălin Ionescu, căci așa pare, în opinia ei, după postările de pe internet. „ Dragă,  să înțeleg după fotografiile postate că vrei să părăsești căminul conjugal? Ciudat.”, a menționat o admiratoare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Buna, prieteni! ?

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) on

A fost reporter Acces Direct

Bruneta a fost o lungă perioadă de timp jurnalist, mai exact reporter Acces Direct. Originară din Moldova, Cristina și-a cunoscut soțul pe platoul de filmare, căci erau colegi de emisiune. Mădălin Ionescu prezenta Acces Direct la Antena 1, iar vedeta era reporterul emisiunii. Pe atunci, fostul moderator TV era căsătorit, însă între cei doi s-a înfiripat o relație de iubire. După ce s-a aflat de povestea lor, Mădălin Ionescu a fost dat afară de la Antena 1, împreună cu Cristina Șișcanu. Apoi, ambii au ajuns la Kanal D, unde au continuat să lucreze în aceeași formulă.

În prezent, ea este mama unei fetițe, Petra, rezulate din mariajul cu Mădălin Ionescu. Cristina a participat și la show-ul Surviever.

ADVERTISEMENT