Life

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în ipostaze romantice pe Instagram. Și-au surprins fanii: ”Ești frumos, baby”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au afișat în ipostaze romantice pe Instagram. Cei doi soți și-au surprins fanii mai ales prin complimentele lor.
21.11.2022 | 07:23
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu in ipostaze romantice pe Instagram Siau surprins fanii Esti frumos baby
Cristina Șiscanu si Madalin Ionescu s-au afișat în ipostaze tandre pe Instagram. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu și-au suprins de curând fanii. Cei doi soți s-au filmat în ipostaze tandre și au postat totul pe Instagram.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, surprinși în ipostaze romantice: ”Ești frumos, baby”

În imagini, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu stau îmbrățișați, iar la un moment dat se pupă. Foarte fericită în mod vizibil, jurnalista i-a făcut un compliment la un moment dat partenerului său.

ADVERTISEMENT

Tot Cristina Șișcanu a precizat că ea și fostul jurnalist de la Kanal D se uitau la un film.

”Mă uit cu iubitul meu la un film (…) Ești frumos, baby. Nu-mi strica machiajul, îl mai țin un pic”, a spus Cristina Șișcanu în clip. 

-Siscanu si Ionescu-
Cristina Șișcanu si Madalin Ionescu, in ipostaze tandre. Sursa foto: Instagram/Spynews

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, părinții a trei copii

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o căsnicie îndelungată, fiind căsătoriți din 2011 și cresc trei copii: doi sunt ai prezentatorului din primul mariaj, iar al treilea, o fetiță pe nume Petra, este copilul lor biologic.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu mai vrea un copil

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Cristina Șișcanu a mărturisit că i-ar mai plăcea să devină mamă și chiar plănuia acest lucru în pandemie, dar i-a fost teamă tocmai de situația în sine.

Însă, chiar dacă pandemia i-a pus piedici, Cristina Șișcanu se gândește să rămână însărcinată de acum încolo, deoarece își dorește o familie numeroasă.

ADVERTISEMENT

”Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere.

Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori.  Ne place să avem familia mare.  E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă.

ADVERTISEMENT

Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a transmis Cristina Șișcanu pentru Ciao.ro

ADVERTISEMENT