Life

Cristina Spătar, în lacrimi la propria nuntă. Vinovată a fost Andra

Cristina Spătar a avut parte de o nuntă de vis la Râmnicu Vâlcea, iar Andra s-a numărat printre artiștii care au cântat la eveniment.
26.06.2023 | 10:08
Cristina Spatar in lacrimi la propria nunta Vinovata a fost Andra
Andra a făcut-o pe Cristian Spătar să plângă la propria nuntă. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram/ Youtube: wownews
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar și-a unit destinele cu Vicențiu Mocanu, un prosper om de afaceri care o tratează exact ca pe o regină. La nuntă au fost prezente aproximativ 500 de persoane, printre care și Andra, care a făcut-o pe artistă să plângă.

Cum a făcut Andra pe Cristina Spătar să plângă la propria nuntă

Cristina Spătar traversează acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După o căsnicie tumultoasă cu fostul soț, acum și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri Vicențiu Mocanu, care o tratează ca pe o regină.

ADVERTISEMENT

De ziua ei i-a făcut cadou un bloc, iar în weekend s-au căsătorit cu fast la Râmnicu Vâlcea. Cristina Spătar a avut o nuntă de vis și 500 de persoane au fost prezente în locația de lux. Prietenii, familia și artiști de seamă i-au fost alături.

Printre aceștia s-a numărat și Andra. Înainte să cânte pentru proaspeții căsătoriți, artista a ținut să țină câteva cuvinte- care au emoționat-o chiar și pe ea. „Aș vrea să vă spun că mă bucur foarte mult să fiu prezentă aici.

ADVERTISEMENT

O știu pe Cristina de foarte multă vreme și îi doresc tot binele din lume, toată fericirea din lume. Abia aștept să te îmbrățișez, să-ți spun că te iubesc. Până atunci sper că melodiile pe care le voi cânta să îți ajungă la suflet. Să fiți sănătoși, să fiți fericiți. Na, acum cântă, m-am emoționat”, a spus Andra, conform wowbiz.ro. 

La rândul său, Cristina Spătar nu și-a putut stăpâni emoțiile după ce a auzit urările făcute de Andra. Mireasa a izbucnit în lacrimi. „Și eu te iubesc!”, a fost replica pe care cântăreața i-a dat prietenei sale.

ADVERTISEMENT

Ce probleme a avut vedeta înainte de nuntă

Chiar dacă acum este fericită, Cristina Spătar nu a scăpat complet de problemele cu fostul soț. Înainte de nunta impresionantă, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că bărbatul nu le plătește celor doi copii pensia alimentară. 

„Suntem în continuare în proces. A cerut reducerea pensiei alimentare, după ce la divorţ s-a oferit să plătească 500 de euro fiecărui copil, deci în total 1000 de euro ar fi trebuit să plătească lunar pentru ambii copii. După ce am câștigat procesul, a făcut o cerere din care reieşea că el are trei copii şi vrea să ofere fiecărui copil câte 50 de euro. El crede că aşa se cresc copiii.

ADVERTISEMENT

Bineînţeles că nu plăteşte nimic, niciodată nu a plătit pensia alimentară, din acest motiv suntem în continuare în proces. Vreau să le obţin copiilor aceşti bănuţi, nu pentru mine, ci pentru ei pentru că este dreptul lor. Vreau să lupt pentru ei pentru că sunt banii lor. Eu mi-am crescut copiii singură, fără nicio problemă. Chiar ei mi-au spus că şi-ar dori aceşti bani, să îi aibă pe un card”, ne-a spus Cristina Spătar.

ADVERTISEMENT