Life

Cristina Spătar l-a umilit în instanță pe fostul soț! Câți bani trebuie să plătească milionarul

Cristina Spătar a câștigat procesul cu fostul ei soț, afaceristul milionar cu care are doi copii! Ce a hotărât instanța?
13.11.2023 | 14:00
Cristina Spatar la umilit in instanta pe fostul sot Cati bani trebuie sa plateasca milionarul
Cristina Spătar a câștigat procesul intentat de fostul ei soț, Alin Ionescu. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a obținut o victorie importantă împotriva fostului ei soț, Alin Ionescu! Regina R&B a fost reclamată de afaceristul milionar după ce vedeta i-a cerut să plătească pensie alimentară copiilor. Se pare că fostul soț al cântăreței nu a reușit să convingă instanța, iar acum e bun de plată!

Cristina Spătar, câștig în procesul cu fostul soț pe disputa privind pensia alimentară

Soluția în procesul intentat de Ionescu Cristinei Spătar (Mocanu în buletin după ce a devenit aleasa lui Vicențiu) a fost pronunțată astăzi, 13 noiembrie, după aproape un an de judecată. Trebuie precizat că hotărârea exprimată de Judecătoria Sectorului 1 București nu este una definitivă. Alin Ionescu poate ataca decizia în termen de 30 de zile, conform legii.

ADVERTISEMENT

Alin Ionescu a cerut, practic, reducerea pensiei alimentare, asumată chiar de el inițial la 500 de euro pe căciulă de copil, deci 1.000 pentru amândoi. De curând, în exclusivitate pentru FANATIK, Cristina Spătar a vorbit despre acest subiect extrem de sensibil, spunând că nu poate avea niciun fel de înțelegere cu cel căruia i-a fost parteneră și alături de care se visa până la adânci bătrâneți.

„Nu, nu se poate avea niciun fel de relație. Suntem în continuare în proces. A cerut reducerea pensiei alimentare. Asta după ce la divorţ s-a oferit să plătească 500 de euro fiecărui copil. Deci, în total 1000 de euro, ar fi trebuit să plătească lunar pentru ambii copii.

ADVERTISEMENT

După ce am câştigat procesul, a făcut o cerere din care reieşea că el are trei copii şi vrea să ofere fiecărui copil câte 50 de euro. El crede că aşa se cresc copiii”, dezvăluia Cristina Spătar, pentru FANATIK.

„Niciodată nu a plătit”

Artista ni s-a plâns că bărbatul cu care a fost, deși are de unde, nu a plătit niciodată pensia alimentară pentru copiii săi. Mai mult de atât, Cristina Spătar a mărturisit că a luptat din greu pentru ca ai ei prunci să nu ducă lipsă de banii care le cuvin și că tot tărăboiul juridic a fost exclusiv pentru cei doi copii.

ADVERTISEMENT

„Bineînţeles că nu plăteşte nimic. Niciodată nu a plătit pensia alimentară. Din acest motiv suntem în continuare în proces. Vreau să le obţin copiilor aceşti bănuţi, nu pentru mine, ci pentru ei pentru că este dreptul lor.

Vreau să lupt pentru ei pentru că sunt banii lor. Eu mi-am crescut copiii singură, fără nicio problemă. Chiar ei mi-au spus că şi-ar dori aceşti bani, să îi aibă pe un card”, ne mai povestea Cristina Spătar, victorioasă azi.

ADVERTISEMENT

Ce a decis azi Judecătoria Sectorului 1 București

Ce a decis instanța astăzi, așadar, cu subiect și predicat? Potrivit hotărârii care poate fi atacată de reclamant, Judecătoria a respins cererea formulată, aceea de reducere a pensiei alimentare pe care și-a asumat că trebuie să o plătească. „Respinge cererea, ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtă a sumei de 1.000 euro (echivalentul în lei la data de 10.04.2023), cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată azi, 13.11.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în documentul de hotărâre prezentat de instanță.

ADVERTISEMENT