Life

Cristina Ștefania, la un pas de tragedie. Ce a pățit iubita lui Speak în Thailanda: ”Mă vedeam deja strivită”

Momente de panică pentru Cristina Ștefania. Iubita lui Speak a fost la un pas distanță de o adevărată tragedie, totul din cauza unei fotografii.
24.01.2023 | 18:46
Cristina Stefania la un pas de tragedie Ce a patit iubita lui Speak in Thailanda Ma vedeam deja strivita
Ștefania, la un pas distanță de o tragedie în Thailanda. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă.

Cristina Ștefania, la un pas de tragedie în vacanța din Thailanda

Cei doi au nenumărate lucruri în comun, printre care muzica, dar și vacanțele exotice. Cea mai recentă destinație aleasă de cei doi a fost Thailanda, însă nimeni nu avea să știe prin ce momente vor trece artiștii.

Printre altele, Cristina Ștefania a vrut să își facă o poză cu doi elefanți. Artista nu se aștepta însă la ce va urma. Într-o postare pe contul personal de socializare, aceasta le-a povestit urmăritorilor ei, întreaga întâmplare.

ADVERTISEMENT

Practic, Cristina Ștefania a fost la un pas distanță să fie strivită de cei doi elefanți. Unul dintre ei a vrut să plece în timp ce artista stătea să fie fotografiată, iar spațiul dintre cei doi devenea din ce în ce mai mic.

Acela a fost momentul în are iubita lui Speak a început deja să intre în panică.

”Acum să vă arăt cum eram eu imediat după poza superbă pe care am făcut-o. Elefantul din stânga nu prea mai avea chef să stea la poze, așa că a vrut să plece și deodată spațiul dintre cei doi elefanți se micșora.

ADVERTISEMENT

Se poate citi foarte ușor panica de pe fața mea. Aici mă vedeam deja strivită”, a explicat cântăreața, pe Instagram.

Ștefania și Speak, experiență complet neașteptată în Vietnam

Înainte de această experiență însă, cei doi au fost și în Vietnam, unde au suferit un adevărat șoc. Deși se așteptau la liniște, Speak și Ștefania au rămas uimiți de haosul din centrul orașului. 

ADVERTISEMENT

Mai exact, erau atât de mulți oameni pe străzi, încât cei doi nici nu aveau loc să se plimbe. Și mai mult de atât, în intersecții nu existau semafoare și nici semne de circulație, așa că haosul este ușor de imaginat.

În ciuda situațiilor însă prin care trec, acest lucru nu este un impediment pentru cei doi. Speak și Ștefania sunt extrem de fericiți în continuare, iar artista recunoștea la moment dat că își dorește ca lucrurile să se așeze în viața lor într-un mod firesc.

ADVERTISEMENT

La rândul său, artistul, a postat un mesaj emoționant de ziua iubitei sale, adică în urmă cu aproape o lună de zile, care confirmă faptul că sentimentele dintre cei doi sunt unele profunde. 

ADVERTISEMENT
Tags: