Sport

Criză de goluri la Universitatea Craiova! Ce soluție are Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf încearcă să îi aducă pe atacanții „alb-albaștrilor” într-o formă excelentă înaintea derby-ului cu FCSB. Universitatea Craiova are soluții și în propria curte.
30.08.2023 | 13:05
Criza de goluri la Universitatea Craiova Ce solutie are Laurentiu Reghecampf
Criză de goluri la Universitatea Craiova! Ce soluție are Laurențiu Reghecampf. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf își caută omul de gol la Universitatea Craiova, iar tehnicianul are soluții în lotul „alb-albaștrilor”. Atanas Trică este pe val la „satelitul” formației din Bănie și ar putea reprezenta o concurență seriosă pentru Elvir Koljic și Jovan Markovic.

Criză de goluri la Universitatea Craiova! Atanas Trică e pe val la „satelitul” oltenilor înaintea derby-ului cu FCSB

Universitatea Craiova se pregătește să întâlnească FCSB pe Ghencea după înfrângerea cu Farul Constanța, scor 0-2, iar „alb-albaștrii” se gândesc deja la puncte. Formația finanțată de Gigi Becali are probleme serioase înaintea derby-ului, iar oltenii ar putea profita de absențele din tabăra „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf caută soluții și în ofensiva „alb-albaștrilor” după înfrângerea fără gol marcat cu trupa lui Gică Hagi. Tehnicianul îi are la dispoziție pe postul de atacant pe Jovan Markovic și Elvir Koljic, însă cei doi fotbaliști ai Universității Craiova nu traversează cea mai bună formă în SuperLiga din punct de vedere al reușitelor.

Jovan Markovic a marcat două goluri la Universitatea Craiova în sezonul 2023-2024 din SuperLiga, însă Reghecampf are așteptări mai mari de la „perla” oltenilor. Acesta a înscris în poarta celor de la Dinamo și Poli Iași, fiind singurul atacant pe care tehnicianul l-a avut la dispoziție până la partida cu Farul.

ADVERTISEMENT

„Vorbesc în fiecare zi cu el și i-am spus că la calitățile pe care le are ar trebui să marcheze în fiecare campionat 20-25 de goluri. A avut foarte multe ghinione în cariera lui, trebuie înțeles și ajutat, iar la cum îl cunosc și cum îl văd zi de zi la antrenamente își dorește să ajungă la nivelul respectiv”, spunea Reghe,

Elvir Koljic a bifat primele minute în tricoul „alb-albaștrilor” în înfrângerea cu Farul Constanța, revenind după accidentarea din pauza derby-ului cu Dinamo. Totuși, și Andrei Ivan poate fi o soluție pentru postul de atacant, fiind și golgheterul Universității Craiova, însă acesta a evoluat în majoritatea meciurilor în banda dreaptă.

ADVERTISEMENT

O variantă de luat în calcul pentru Laurențiu Reghecampf pentru postul de atacant este și Atanas Trică, care este pe val la „satelitul” Universității Craiova. Acesta a debutat în Liga 3 cu formația a doua a oltenilor și a marcat chiar și un hattrick cu Voința Lupac, scor 5-1.

Atanas Trică, tras pe linie moartă de Laurențiu Reghecampf! Nu a bifat niciun minut după venirea tehnicianului

Atanas Trică poate fi o soluție și pentru regula U21 la Universitatea Craiova, fiind a al treilea jucător eligibil după Ștefan Baiaram și Marian Danciu. Acesta a început chiar și titular în derby-ul cu Dinamo din prima etapă, însă acesta și-a pierdut locul în lotul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai bifat minute și remiza albă cu Oțelul Galați în mandatul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova. Totuși, nepotul „Minunii Blonde” nu a mai prins minute la formația din Bănie după venirea lui Laurențiu Reghecampf, care este și omul care l-a debutat la prima echipă a oltenilor.

Atuul lui Atanas Trică: „Are o constituție mai englezească. Ar putea să câștige foarte mult”

Lorena Balaci este de părere înălțimea și fizicul lui Atanas Trică ar putea reprezenta un avantaj enorm pentru acesta în SuperLiga. Aceasta îi descrie pe fiul ei ca un atacant de careu cum rar există în fotbalul românesc și laudă alimentația lui.

„Înălțimea și îl ajută foarte mult fizicul, are o constituție mai englezească, mai nordică. Nu este ca și fizic un jucător tipic român. Atanas ar putea să câștige foarte mult din cauza faptului că este un jucător atipic pentru România, nici nu avem atacanți de careu și fizicul lui este atipic.

Este atipic unui fizic românesc. Atanas are o alimentație foarte strictă, nu pentru că îi impune cineva. Și-a făcut o autoeducație din punctul acesta de vedere și are foarte mare grijă la ce mănâcă”, spunea Lorena Balaci.


  • 2,25 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT