Sport

Croaţia – Cehia 1-1. Cehii fac 4 puncte şi visează la optimile EURO 2020. Vicecampioana mondială, emoţii mari

FANATIK.RO vă oferă toate amănuntele despre partida Croaţia - Cehia, din cadrul grupei D la EURO 2020.
18.06.2021 | 17:18
Croatia  Cehia 11 Cehii fac 4 puncte si viseaza la optimile EURO 2020 Vicecampioana mondiala emotii mari
ADVERTISEMENT
18-06-2021
15:59

Cehia a obţinut un punct în meciul cu Croaţia

Croaţia – Cehia 1-1 s-a jucat în etapa a 2-a din Grupa D. Cehii au deschis scorul prin Schick (37) din penalty, în timp ce Brozovic (47) a egalat cu un şut superb. Selecţionata lui Dalic face primul punct în grupă şi va avea nevoie de o victorie cu Scoţia ca să spere la optimi, în timp ce naţionala Cehiei este aproape de calificare.

Min. 72 / Vlasic a fost la un pas să înscrie pentru Croaţia, însă mingea şutată de acesta a trecut la câţiva centimetri de bara porţii Cehiei.

Min. 47 / GOOOL Croaţia! Perisic egalează cu un şut în forţă din diagonală.

Min. 36 / GOOOL Cehia! Patrik Schick a executat perfect lovitura de la 11 metri, chiar dacă avea nasul spart.

Min. 34 / Arbitrul Carlos del Cerro Grande a analizat cu VAR contactul dintre Shick şi Lovren, în urma căruia cehului i-a fost spart nasul. Spaniolul a arătat punctul de la 11 metri.

Faza pentru care Cehia a primit lovitură de la 11 metri

Min. 17 / Cehii au avut o nouă ocazie bună de a marca, însă Schick nu a putut să direcţioneze balonul spre poartă.

Min. 2 / Cehii încep în forţă şi l-au testat pe Livakovic încă din startul partidei.

Min. 1 / A început meciul Croaţia – Cehia

 

18-06-2021
14:55

Echipele de start pentru Croaţia - Cehia

Croația: Livakovic (Dinamo Zagreb) – Vrsaljko (Atletico Madrid), Lovren (Zenit), Vida (Beştikaş), Gvardiol (Dinamo Zagreb) – Modric (c) (Real Madrid), Brekalo (Wolfsburg), Kovacic (Chelsea) – Kramaric (Hoffenheim), Rebic (Milan), Perisic (Inter); Rezerve: Kalinic, Sluga – Caleta-Car, Brozovic, Vlasic, Pasalic, Orsic, Badelj, Petkovic, Juranovic, Bradaric, Ivanusec; Selecționer: Zlatko Dalic

Cehia: Vaclik (Sevilla) – Coufal (West Ham), Celustka (Sparta Praga), Kalas (Bristol City), Boril (Slavia Praga) – Soucek (West Ham), Holes (Slavia Praga) – Masopust (Slavia Praga), Darida (c) (Hertha Berlin), Jankto (Sampdoria) – Schick (Bayer Leverkusen); Rezerve: Mandous, Koubek – Kaderabek, Brabec, Barak, Kremencik, Sevcik, Zima, Hlozek, Vydra, Kral, Pekhart; Selecţioner: Jaroslav Silhavy.

Meciul Croaţia – Cehia are loc vineri, 18 iunie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul grupei D la turneul final al EURO 2020. Cu acest joc se deschide etapa a 2-a din această grupă. Croaţia a pierdut primul meci, 0-1 cu Anglia, iar Cehia a acumulat deja 3 puncte în urma succesului de la Glasgow, cu Scoţia, scor 2-0.

Unde se joacă meciul Croaţia – Cehia

Confruntarea Croaţia – Cehia se dispută vineri, 18 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Hampden Park din Glasgow, acolo unde cehii au obţinut primul lor succes la acest turneu final chiar în faţa naţionalei Scoţiei. Deci se pot aştepta la o atmosferă destul de ostilă din partea publicului scoţian.

ADVERTISEMENT

Accesul suporterilor pe stadion va fi făcut numai pe baza prezentării unui test negativ valabil timp de 72 de ore şi se aşteaptă ca numărul celor care vor lua loc în tribunele de pe Hampden Park să nu depăşească 15.000 de spectatori.

Cine transmite la TV Croaţia – Cehia

Partida Croaţia – Cehia, contând pentru etapa a 2-a a grupei D la EURO 2020, se joacă vineri, 18 iunie, de la ora 19:00, pe stadionul Hampden Park din Glaasgow şi este televizată în direct de postul PRO TV. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Astăzi este ultima zi cu cer senin la Glasgow, după care va urma o săptămână ploioasă. La ora partidei nu există pericol de precipitaţii, iar temperatura va fi undeva în jurul valorii de 17 grade. Spaniolul Carlos del Cerro Grande va conduce al doilea său meci la acest EURO.

Ce jucători importanţi lipsesc în meciul Croaţia – Cehia

Croaţii au avut un start extrem de dificil la turneul final, jucând împotriva favoritei grupei D, Anglia, chiar pe Wembley şi au fost învinși la limită, 1-0. Cel mai important aspect pentru selecţionerul Zlatko Dalic este că nu a pierdut niciun jucător, astfel că poate folosi cea mai bună formulă la decisiva partidă cu Cehia.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Jaroslav Silhavy are un singur jucător indisponibil, dar care nu îi influenţează în nici un fel planul tactic. Este vorba de a doua soluţie de portar, Jiri Pavlenka de la Werder Bremen, cu dureri de spate.

Croația nu are voie să facă un al doilea pas fals

Presa din Croaţia a avut o atitudine pozitivă faţă de prestaţia echipei naţionale pe Wembley, apreciind angajamentul total al jucătorilor, dar aşteaptă ca faţa reprezentativei să devină una ofensivă în partida cu Cehia, foarte importantă în lupta pentru locul secund în grupa D.

ADVERTISEMENT

Şi Luka Modric, starul lui Real Madrid, a subliniat faptul că echipa trebuie să devină mult mai agresivă şi mai ofensivă în acest meci, pentru a nu pune în pericol calificarea. La cehi este mult entuziasm după ce Schick, atacantul lui Leipzig, a reuşit două bijuterii de goluri, al doilea fiind reuşita turneului.

Cote la pariuri pentru Croaţia – Cehia

Este un meci destul de echilibrat între reprezentantele şcolii slave de fotbal. Totuşi casele de pariuri înclină spre vicecampioana mondială, Croaţia având cotă 2,42 la victorie, iar Cehia 3,50. De asemenea, nu se aşteaptă un număr mare de goluri, dovada faptului că minim două goluri în meci au cotă 1,42.

Nu există un istoric prea bogat între cele două reprezentative. Un amical în 2011 care a revenit Croaţiei cu 4-2 şi întâlnirea tot în grupe la EURO 2016, închaiată 2-2, cu revenirea formidabilă a cehilor de la 0-2, golul egalării venind în minutul 89, din penalty.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Croația – Cehia: 1,56 este cota pentru „Total Goluri 2-4”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Croația – Cehia: 1,95 este cota pentru „PSF 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT