Sport

CS Dumbrăvița – CFR Cluj 0-5, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano. Bîrligea, hat-trick în 4 minute. Video

CS Dumbrăvița - CFR Cluj 0-5, după 0-0 la pauză, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano, Bîrligea, cu un hat-trick în 4 minute, fiind golgeterul campioanei.
10.11.2022 | 20:15
CS Dumbravita  CFR Cluj 05 in etapa 2 din grupele Cupei Romaniei Betano Birligea hattrick in 4 minute Video
Meciul de fotbal dintre CSC Dumbravita si CFR 1907 Cluj, contand pentru Cupa Romaniei Grupa C, desfasurat pe Stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, joi 10 noiembrie 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
10-11-2022
16:15

Dumbrăvița - CFR Cluj 0-5 (Hoban 50, Malele 81, Bîrligea 87, 90, 90+1)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min.90+1 – GOOOOL CFR Cluj. Bîrligea nu are milă de adversar și face tripla.

Min.90 – GOOOL CFR Cluj. Bîrligea primește o minge în mijlocul careului și face dubla.

Min.87 – GOOOL CFR Cluj. Kolinger îl deschide pe culoar pe Bîrligea, iar acesta, scăpat singur, finalizează fără probleme.

Min.81 – GOOOL CFR Cluj. Deac pasează, iar Malele reușește să marcheze golul pe care l-a căutat întreaga partidă.

Min.50 – GOOOL CFR Cluj. Fază prelungită de atac a echipei lui Petrescu, Jose Gomes îi pasează lui Hoban, care șutează sus, către vinclu, de la 18-20 de metri, și deschide scorul.

Min. 35 – Șoc și groază în Gruia! Portarul Robert Mikloș a rămas inconștient și a fost luat cu salvarea la spital după ce s-a lovit cap în cap cu Vito Hammershoy-Mistrati. Partida a fost întreruptă mai bine de cinci minute.

Min. 1 – A început meciul!

10-11-2022
15:47

Echipele de start din Dumbrăvița - CFR Cluj

Au fost anunțate echipele de start pentru partida Dumbrăvița – CFR Cluj, care va începe la ora 18:15:

  • CSC Dumbrăvița: Mikloș – Amariei, Moțiu, Bain, Bura-Koț, Tismonar, Andr. Olaru, Ad. Ungureanu, Ghinescu (cpt.), Dav. Popa, P. Simon Rezerve: Ciul – Grancea, Gîsă, Martinov, D. Grigoriu, Curea, Blickling, L. Bodri, Pașcalău Antrenor: Cosmin Stan
  • CFR Cluj: Bălgrădean – R. Bălan, Billong, Kolinger, Brucic, Hoban, Bordeianu, Cip. Deac (cpt.), Hammershoy-Mistrati, Jose Gomes, Malele Rezerve: Rz. Sava – Mbaye, Diakite, Cvek, Lucaci, Roger, Gîdea, Bîrligea, Sg. Buș Antrenor: Dan Petrescu

Meciul CS Dumbrăvița – CFR Cluj are loc joi, 10 noiembrie, cu începere de la ora 18:15, în cadrul etapei a 2-a din grupa C a Cupei României Betano. CFR Cluj a remizat în primul meci din această grupă, 1-1, în compania concitadinei U în timp ce echipa din a doua ligă a pierdut cu 4-1 partida de la București, cu Rapid, deși fusese desemnată gazda acelui joc.

Unde se joacă meciul CS Dumbrăvița – CFR Cluj

Întâlnirea CS Dumbrăvița – CFR Cluj se dispută joi, 11 noiembrie, de la ora 18:15 și deși echipa gazdă e cea din al doilea eșalon, la fel ca la primul meci din grupă, cu Rapid, meciul va avea loc pe terenul formației considerate oaspete, adică pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din Cluj. O situație rar întâlnită, dar la Dumbrăvița nu există nocturnă, deci nu putea avea loc jocul.

ADVERTISEMENT

Pentru locuitorii din comuna din județul Timiș este extrem de frustrant să ai această oportunitate de a primi la tine acasă două nume mari din fotbalul românesc, Rapid și CFR Cluj și pe nici una să nu o poți găzdui pentru că nu există nocturnă. Probabil că numărul spectatorilor la meci va fi unul mult scăzut față de partidele de campionat ale CFR-ului.

Cine transmite la TV partida CS Dumbrăvița – CFR Cluj

Partida CS Dumbrăvița – CFR Cluj se joacă joi, 10 noiembrie, de la ora 18:15, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia din municipiul de pe Someș, în etapa 2 din grupa C a Cupei României Betano și este transmisă în direct pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj joi, 10 noiembrie, nu este o zi tocmai frumoasă, dar pericolul de a ploua este totuși destul de redus. În schimb cerul va rămâne acoperit toată ziua și implicit temperatura maximă nu va sări nici ea foarte sus în termometre, ajungând până la 11 grade la ora amiezii. Probabil va fi mai mică, undeva la 10 grade, la ora startului partidei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Dumbrăvița – CFR Cluj

Dan Petrescu a decis să lase la odihnă titularii, cu excepția unuia singur, care în opinia sa, revenind după o perioadă de accidentare, are nevoie de meciuri în picioare. Este vorba de fundașul central Andrei Burcă, jucătorul fiind și în atenția selecționerului Edi Iordănescu pentru amicalele din noiembrie cu Slovenia și cu Moldova.

ADVERTISEMENT

În rest vor fi pe pe teren numai jucători care au evoluat foarte puțin sau chiar deloc până acum, cazul mijlocașului portughez Ze Gomes, pe care Dan Petrescu vrea să îi vadă la lucru timp de 90 de minute, pentru a decide pe cine va păstra și de cine se va debarasa în mercato de iarnă. În poartă va fi tânărul Răzvan Sava, format la Torino.

Cote la pariuri la jocul CS Dumbrăvița – CFR Cluj

CFR Cluj este favorită la o scară foarte mare în fața celor de la Dumbrăvița chiar și introducând linia a doua. Însă la fel de favorită, ba parcă și mai mult, a fost și Universitatea Craiova la Zlatna, cu Ocna Mureș și am consemnat un incredibil rezultat de egalitate, 1-1. Nu degeaba Dan Petrescu a ținut să le spună jucătorilor să trateze meciul cu seriozitate.

ADVERTISEMENT

Cota la victorie a ardelenilor este de 1,10, o cotă care în condițiile în care Dan Petrescu trimite numai rezerve, nu ar avea totuși deplină acoperire, pentru că e clar că diferența de valoare se diminuează. Bănățenii din Liga 2 au cotă 21,00 pentru a detona o bombă și de 12 pentru a scoate un egal.

ADVERTISEMENT