Sport

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Clujenii au punctaj maxim după o victorie controversată. Cum arată clasamentul. Video

CFR Cluj s-a impus greu la Mioveni, după un gol marcat din offside, și rămâne pe primul loc în clasament cu punctaj maxim.
06.08.2021 | 23:20
CS Mioveni  CFR Cluj 01 Clujenii au punctaj maxim dupa o victorie controversata Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
06-08-2021
20:29

Cum arată clasamentul din Liga 1 după CS Mioveni - CFR Cluj 0-1

Deși a utilizat o echipă formată din rezerve, campioana CFR Cluj s-a impus în cele din urmă la Mioveni cu 1-0, dar a făcut-o chinuit, beneficiind și de ajutorul brigăzii de arbitri condusă de Andrei Chivulete. Unicul gol al meciului a fost marcat de Petrila în minutul 48 dintr-o poziție clară de offside, în timp ce gazdelor li s-a refuzat un penalty clar în finalul meciului.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj este pe primul loc în clasamentul Ligii 1, fiind singura echipă cu punctaj maxim.

06-08-2021
18:29

CS Mioveni - CFR Cluj 0-1 (Petrila 48)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 88: Șutul lui Chipciu din careu, la colțul scurt, este respins greu în corner de Ducan.

Min. 82: Centrarea lui Massaro este reluată cu capul de Garutti, dar Bălgrădean intervine miraculos și se opune egalării.

Min. 76: Garutti este faultat clar în careu, însă în loc de penalty arbitrul Andrei Chivulete îi arată galben pentru simulare.

Min. 74: Massaro intră în locul lui Blănaru la CS Mioveni, iar Hoban în locul lui Fofana la CFR Cluj.

Min. 67: Șutul lui Omrani este deviat în corner.

Min. 58: La CFR CLuj, Gîdea a intrat în locul lui Petrila, care a acuzat o accidentare.

Min. 57: Triplă schimbare și la Mioveni. Au intrat Cristea, Coșereanu și Rpdescu, au ieșit Balaur, Buzziuc și Oancea.

Min. 48: GOOOL CFR CLUJ! Petrila, aflat într-o poziție de offside, nesemnalizată de tușierul Vladimir Urzică, scapă singur cu Ducan și înscrie cu un șut plasat.

Min. 46: Triplă schimbare la CFR Cluj. Au intrat Deac, OMrani și Manea, au ieșit Costache, Debeljuh și Susic.

Min. 42: Bălgrădean respinge greu șutul lui Blănaru.

Min. 40: Petrila trimite peste poartă din lovitură liberă.

Min. 30: Ducan reține șutul de la distanță expediat de Costache.

Min. 18: Ciobotariu trimite cu capul pe lângă poarta lui Ducan.

Min. 1: A început partida.

06-08-2021
17:16

Echipele de start la CS Mioveni - CFR Cluj

  • CS Mioveni: Ducan – Scarlatache, Garutti, I. Balaur – Oancea, M. Panait, L. Dumitriu, Șerbănică – Blănaru, Bg. Rusu, Buziuc. Rezerve: A. Popescu – Al. Iacob, Vereș, D. Toma, Rădescu, Coșereanu, Massaro, A. Cristea, Burnea. Antrenor: Alexandru Pelici
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Graovac, D. Ciobotariu, Latovlevici – Tahiri, Fofana, Chipciu – Petrila, Debeljuh, Costache. Rezerve: Hindrich – Cr. Manea, Camora, Bouhenna, Hoban, Itu, C. Deac, Gîdea, Omrani. Antrenor: Marius Șumudică

„Jucând la două zile, era normal să le dau un timp de respiro jucătorilor și am preferat să îl țin doar pe Susic, iar unii să fie pe bancă, iar alții nici în primii 21. Pentru mine e o surpriză din partea forurilor competente care acceptă câte 23-24 de jucători, dar tu poți să pui doar 21 de jucători. Noi la Berna jucăm o finală.

Arlauskis are o contractură, a jucat cu ea la meciul cu Young Boys, sperăm să-l recuperăm până marți, eu am încredere și în Bălgrădean. Au mai fost conflicte cu jucători, dar eu nu sunt un tip ranchiunos, eu nu iau o părere fără acordul grupului. Cine intră în teren la CFR Cluj trebuie să-și facă treaba”, a explicat Marius Șumudică decizia de a folosi rezervele la meciul cu CS Mioveni.

Meciul CS Mioveni – CFR Cluj are loc vineri, 6 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 4-a din Liga 1. Mioveni, revenită sezonul acesta în primul eşalon, a obţinut primele trei puncte etapa trecută, 2-1 la Sf. Gheorghe, cu Sepsi. CFR Cluj are punctaj maxim după primele trei runde.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – CFR Cluj

Confruntarea CS Mioveni – CFR Cluj se dispută vineri, 6 august, de la ora 21:30, pe stadionul echipei argeşene, stadionul Orăşenesc. Accesul publicului este permis în procent de 75 la sută din capacitatea arenei.

ADVERTISEMENT

La Mioveni nu există o medie ridicată de spectatori decât atunci când vin echipele bucureştene, Universitatea Craiova sau campioana CFR Cluj. Oricum, vor intra numai cei care fac dovada schemei complete de vaccinare sau a testului PCR negativ pe 72 ore ori a celui antigen de 24 de ore.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – CFR Cluj

Partida CS Mioveni – CFR Cluj se joacă vineri, 6 august, de la ora 21:30, pe stadionul Orăşenesc din localitate şi este transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni vor fi vineri, 6 august, maxim 30 de grade, iar la ora partidei temperatura poate coborî pânâ spre 27 de grade, dar există ameninţarea unor ploi cu descărcări electrice. Arbitrul acestei întâlniri este bucureşteanul Andrei Chivulete.

Ce jucători importanţi lipsesc în întâlnirea CS Mioveni – CFR Cluj

Argeşenii nu au probleme de lot înaintea confruntării cu liderul campionatului şi totodată campioana ultimelor patru ediţii. Antrenorul Alexandru Pelici e încrezător că echipa sa nu va fi o mână de jaloane pentru ardeleni şi că va da o replică onorabilă.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a pierdut în prima repriză a meciului cu Young Boys Berna pe atacantul Denis Alibec, problemă musculară care îl va ţine out pe jucătorul venit împrumut de la Kayserispor pentru cel puţin două săptămâni. Andrei Burcă e în continuare nerefăcut.

Marius Şumudică va arunca în luptă mai multe rezerve

La acest meci, Marius Şumudică a decis să lase aproape toţi titularii pe bancă în perspectiva returului de la Berna de săptămâna viitoare. Poate doar Arlauskis să rămână în  echipa de start, în ideea că portarul trebuie să aibă mereu meciuri pentru a se menţine în formă.

ADVERTISEMENT

În rest, Bouhenna, Susic, Camora, Deac, Omrani, Sigurjonsson sau Rodriguez au toate şansele să rămână pe bancă, dar CFR are lot bun şi poate înlocui bine cam orice jucător. Pe bancă va fi şi Alex Chipciu, după marea împăcare cu Şumudică.

Echipele probabile la CS Mioveni – CFR Cluj

  • CS Mioveni: Ducan –  Garutti, Al. Iacob, Scarlatache – D. Oancea, A. Panait, L. Dumitriu, Șerbănică – Blănaru, B. Rusu, Buziuc. Antrenor: Alexandru Pelici
  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Graovac, D. Ciobotariu, Latovlevici – G. Fofana, Tahiri – Costache, Ad. Păun, Petrila – Debeljuh. Antrenor: Marius Șumudică

Cote la pariuri pentru jocul CS Mioveni – CFR Cluj

Deşi campioana României nu va miza pe formula de bază la Mioveni, bookmakerii consideră că trupa lui Marius Şumudică are toate cărţile în regulă pentru a lua cele trei puncte, motiv pentru care îi acordă cotă de 1,60 la victorie. CS Mioveni a primit 6,50 şi un singur gol înscris de gazde e peste cota la succes a Clujului, 1,70.

Din 2008 până în prezent nu sunt foarte multe meciuri directe, vinovată fiind echipa argeşeană, care nu s-a putut menţine prea mult timp în primul eşalon. Mioveni are doar o remiză, 0-0, în 2008 şi în rest patru eşecuri în faţa clujenilor.

ADVERTISEMENT