Sport

CS Mioveni – FC Argeș 0-1 în etapa a 6-a din SuperLiga. Echipa lui Prepeliţă câştigă derby-ul argeşean. Cum arată clasamentul

FC Argeş a câştigat meciul cu CS Mioveni, scor 1-0, primul al etapei a 6-a din SuperLiga. Meciul a fost întrerupt de două ori de sistemul VAR, fără ca decizia iniţială să fie schimbată.
19.08.2022 | 17:20
CS Mioveni  FC Arges 01 in etapa a 6a din SuperLiga Echipa lui Prepelita castiga derbyul argesean Cum arata clasamentul
CS Mioveni - FC Argeş este primul meci al etapei a 6-a din SuperLiga (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
19-08-2022
17:05

FINAL: CS Mioveni - FC Argeş 0-1 s-a jucat în etapa a 6-a din SuperLiga

FC Argeş a câştigat meciul cu CS Mioveni, scor 1-0, după golul marcat de Paul Garita, în minutul 55. Atacantul argeşenilor a mai înscris o dată, însă reuşita a fost anulată pentru ofsaid.

CS Mioveni a rămas pe ultimul loc, în timp ce FC Argeş a urcat provizoriu pe locul 6.

19-08-2022
16:53

LIVE 89': CS Mioveni - FC Argeş 0-1. Meciul, întrerupt din nou de VAR

Pentru a doua oară, meciul CS Mioveni – FC Argeş a fost întrerupt de VAR. De această dată, întreruperea a fost de peste 9 minute.

Arbitrii folosesc sistemul de video arbitraj pentru a vedea dacă un gol marcat de FC Argeş a fost marcat din poziţie corectă de joc. Până la urmă, decizia tuşierului a fost considerată a fi corectă.

19-08-2022
16:18

LIVE 55': CS Mioveni - FC Argeş 0-1. Garita a deschis scorul

Işfan a driblat doi adversari şi, apoi, l-a găsit perfect pe Njike, în careu, care i-a pasat lui Garita.

Atacantul piteştenilor a înscris cu uşurinţă din mijlocul careului.

19-08-2022
15:51

LIVE 45+1': CS Mioveni - FC Argeş 0-0. Meciul întrerupt 3 minute de VAR

Pe finalul primei reprize, Cristi Dumitru a executat o lovitură liberă, iar Cătălin Straton, portarul lui FC Argeş, a prins mingea în doi timpi. 

Pe reluări a părut că mingea ar fi trecut linia porţii, însă arbitrii din camera VAR nu au putut să ofere un verdict clar. Adrian Cojocaru a întrerupt meciul pentru aproape 3 minute, timp în care faza a fost verificată.

19-08-2022
15:00

LIVE 1': A început meciul CS Mioveni - FC Argeș

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI

A început meciul dintre CS Mioveni şi FC Argeş

19-08-2022
14:20

Echipele de start la CS Mioveni - FC Argeş

CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Lixandru, Pop, Burnea – Blănaru, Antal, Dumitru. Rezerve: F. Croitoru, Cierpka, Vereș, Trif, A. Panait, Buziuc, A. Iacob, Șerbănică, Dat, Rădescu, Toma Antrenor: Alexandru Pelici.

FC Argeș: Straton – Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna – Meza Colli, Njike – Ișfan, Alceus, Bertrand – Garita. Rezerve: Greab, Latovlevici, Rainov, Gașpar, Dobrosavlevici, Celestine, Donisa, Covaci, Șerban, Covaci, Calcan Antrenor: Andrei Prepeliță

Meciul CS Mioveni – FC Argeș are loc vineri, 19 august, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 6-a din SuperLiga, deschizând această rundă. Este derby-ul județului Argeș, care vine într-un moment dificil pentru ambele echipe, cea gazdă în căutarea primei victorii din acest sezon, cea oaspete după primele puncte în deplasare și după eșecul intern cu FC U Craiova 1948.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – FC Argeș

Întâlnirea CS Mioveni – FC Argeș se dispută vineri, 19 august, de la ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc din micuța localitate argeșeană. Cu toate că este o localitate mult sub numărul populației din Pitești și mult sub întinderea capitalei județului Argeș, sportul este la mare preț, existând și o echipă de handbal feminin, sezonul trecut chiar la nivel de prima divizie.

ADVERTISEMENT

Va fi mult mai mare interes în jurul acestui meci decât de obicei la partidele galben-verzilor de la Mioveni, pentru că partida este dominată și de orgoliile județene, fiind un derby în care ambele echipe își doresc victoria. Vor veni foarte mulți suporteri de la Pitești, existând toate condițiile ca violeții de la FC Argeș să se simtă ca acasă. Va fi un meci de totul sau nimic și pentru cei doi antrenori, Alexandru Pelici, respectiv Andrei Prepeliță, ambii avertizați că dacă nu adună nouă puncte în următoarele trei jocuri, incluzând acest derby, riscă serios să fie demiși.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – FC Argeș

Partida CS Mioveni – FC Argeș se joacă vineri, 19 august, de la ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, în etapa a 6-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 19 august, va fi o zi frumoasă, cu cer aproape senin pe tot parcursul zilei, iar maxima din termometre va arăta cel mai mult, 33 de grade, între orele 13-16. Oricum, la ora jocului e clar că vor fi cel puțin 30 de grade, deci obligatorii sunt pauzele de hidratare care pot fi stabilite de către centralul partidei, Adrian Cojocaru din Galați. În camera VAR se va afla fostul nr.1 al arbitrajului românesc, retras din activitate ca urmare a unor probleme cardiace, Ovidiu Hațegan din Arad.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – FC Argeș

Nu sunt absențe notabile în cele două tabere, cu excepția fundașului central de la FC Argeș Grigore Turda, care va lipsi destul de mult pentru o fractură de maleolă suferită la meciul cu FC U Craiova 1948. Este o pierdere importantă pentru Andrei Prepeliță, care intenționează să renunțe la mai mulți jucători, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Majoritatea fac parte din rândul celor abia transferați în vară, dar pe listă se mai află şi Alin Dobroslavevici. Nici Mike Cestor, cel care fusese adus în vară ca o soluție extrem de sigură lângă veteranul de 37 de ani Marius Constantin, nu pare a mai avea zile multe la Pitești, reproșându-i-se că este vinovat la mai multe goluri încasate de vulturi în primele etape.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – FC Argeș

Este un meci foarte echilibrat din punctul de vedere al caselor de pariuri, lucru demonstrat de cotele foarte apropiate acordate la victorie. CS Mioveni are 2,70 pentru primul succes stagional iar Argeșul a primit cotă 3,00 pentru a treia victorie din actualul sezon. Mare este și cota pentru peste 1,5 goluri marcate, un 1,45 foarte rar întâlnit pentru această marjă de goluri.

ADVERTISEMENT

Abia sezonul trecut cele două echipe conjudețene s-au întâlnit la nivelul primei divizii, doar în sezonul regulat pentru că pe urmă Argeșul a urcat, în premieră, în play-off iar CS Mioveni a jucat în play-out, reușind să evite ți locurile 13-14, care duceau la barajul de supraviețuire. La Pitești s-a impus FC Argeș cu 1-0, la Mioveni a fost 0-0. Ultimul succes direct la Mioveni pentru echipa locală este din 2019, în Liga 2, victorie cu 3-1.

ADVERTISEMENT