Sport

CS Mioveni – FC Hermannstadt 0-2, în etapa a 16-a din SuperLiga. Stoican se afundă în subsol, sibienii revin pe loc de play-off. Cum arată clasamentul

Hermannstadt și-a regăsit forma bună din debutul sezonului, a câștigat clar în deplasare cu CS Mioveni, scor 2-0, și a revenit pe loc de play-off.
31.10.2022 | 19:53
CS Mioveni  FC Hermannstadt 02 in etapa a 16a din SuperLiga Stoican se afunda in subsol sibienii revin pe loc de playoff Cum arata clasamentul
CS Mioveni - FC Hermannstadt Live stream ora 18:00 în etapa a 16-a din SuperLiga. Argeșenii, disperați după victorie. În prima etapă din tur sibienii au câștigat cu 3-0. Foto: Hermannstadt Facebook
ADVERTISEMENT
31-10-2022
17:58

Cum arată clasamentul din SuperLiga după CS Mioveni - FC Hermannstadt 0-2

Hermannstadt a urcat pe locul 5 din SuperLiga după victoria clară, scor 2-0, de pe terenul lui CS Mioveni. Formația lui Marius Măldărășanu a acumulat 26 de puncte și e doar la o lungime în spatele Universității Craiova.

CS Mioveni, în schimb, arată că nu are față de SuperLiga în acest sezon. Echipa lui Flavius Stoican pare a fi cea mai slabă din primul eșalon și doar faptul că se înjumătățesc punctele la finalul sezonului regular îi mai dă speranțe că ar putea evita retrogradarea directă. Dar pentru asta, e nevoie de o schimbare radicală…

superliga
Clasament SuperLiga
31-10-2022
16:00

CS Mioveni - FC Hermannstadt 0-2 (D. Paraschiv 53, I. Stoica 60)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 60: GOOOL HERMANNSTADT! Ionuț Stoica înscrie cu capul din 7-8 metri, după o lovitură de colț.

Min. 53: GOOOL HERMANNSTADT! Contraatac rapid al oaspeților, Paraschiv pătrunde în careu și înscrie cu un șut sub transversală.

Min. 30: Letica reține șutul lui Oancea de la 20 de metri.

Min. 7: Scarlatache trimite cu capul peste poartă.

Min. 1: A început partida.

31-10-2022
15:15

Echipele de start din CS Mioveni - FC Hermannstadt

Au fost anunțate echipele de start din CS Mioveni – FC Hermannstadt.

  • CS Mioveni: I. Popescu – I. Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait, Lixandru, Trif – Radescu, Krasniqi, Antal; Antrenor: Flavius Stoican
  • FC Hermannstadt: Letica – Medina, Antoche, Stoica, Opruț – Răuță, Biceanu – Balaure, Alhassan, Popescu – D. Paraschiv; Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul CS Mioveni – FC Hermannstadt are loc luni, 31 octombrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 16-a din SuperLiga. Se întâlnesc două echipe cu evoluții foarte modeste în ultimele runde, argeșenii fiind în situație de-a dreptul disperată, pentru că au pierdut contactul cu plutonul, având doar 8 puncte, șase mai puțin decât penultima clasată, U Cluj, care însă are un joc mai puțin, cel cu FCSB, care se dispută tot luni, 31 octombrie.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – FC Hermannstadt

Întâlnirea CS Mioveni – FC Hermannstadt se dispută luni, 31 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul Orășenesc din urbea argeșeană, în etapa a 16-a din SuperLiga. Jucătorii lui Flavius Stoican sunt obișnuiți cu situația deloc plăcută de a nu avea aproape deloc suportul tribunelor, pentru că Mioveni este una dintre arenele cu medii scăzute de spectatori, locul 12, cu 2771 spectatori, ultimii fiind de departe Voluntari, cu doar 1045 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că această medie nu se va schimba în bine luni, 31 octombrie, când la partida cu FC Hermannstadt mai mult de 2-3000 de spectatori nu se vor afla în tribune, pentru că și sibienii au o medie foarte scăzută acasă, iar la meciurile din deplasare nici nu mai vorbim de prezența unor suporteri.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – FC Hermannstadt

Partida CS Mioveni – FC Hermannstadt se joacă luni, 31 octombrie, de la ora 18:00, pe stadionul Orășenesc din localitatea argeșeană, în etapa a 16-a din SuperLiga și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, luni, 31 octombrie, va fi o vreme extrem de frumoasă și cu temperaturi ca la început de vară, total anormale. Nu există nici un pericol de ploaie iar maxima din termometre va urca până la 23 de grade iar la ora jocului va fi în jur de 20 de grade. Meciul va fi condus de un arbitru FIFA, Sebastian Colțescu din Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – FC Hermannstadt

Flavius Stoican nu se poate plânge de absența unor jucători importanți din lotul Miovenilor. Antrenorul galben-verzilor admite că situația actuală este una foarte dificilă, dar este convins că este nevoie de a obține o victorie pentru ca blocajul mental al jucătorilor să poată fi înlăturat și să urmeze alte rezultate pozitive.

ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu e și el un tehnician liniștit în privința absențelor din lot, dar antrenorul lui FC Hermannstadt admite faptul că după acel început de vis de sezon echipa a avut un evident recul, pe care îl anticipa, pentru că nu are la dispoziție un lot echilibrat valoric, încât să poată conta pe aportul rezervelor ca pe acela al titularilor. El speră ca echipa să înceapă să își revină, pentru că altfel vor fi tot mai multe vocile care vor susține că după ce și-au primit drepturile bănești jucătorii nu s-au mai concentrat prea mult pe fotbal.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – FC Hermannstadt

Pentru casele de pariuri CS Mioveni – FC Hermannstadt face parte din categoria meciurilor extrem de echilibrate iar cotele grăiesc cel mai bine acest lucru. 2,60 este cota la victorie a argeșenilor față de 3,00 cât au primit sibienii. Cota la șansă dublă 1X este de 1,45 iar pentru șansă dublă X2 este de 1,55. Gol marcat Mioveni valorează 1,40 iar o reușită a oaspeților înseamnă 1,45.

ADVERTISEMENT

Istoricul meciurilor directe schimbă însă serios datele peroblemei în sensul în care pe teren propriu Mioveni nu a reușit să câștige nici una dintre cele trei partide jucate, având două egaluri și un eșec cu 2-0. În primul meci din acest sezon, de fapt și primul al Sibiului de la revenirea în SuperLiga, la Mediaș, a fost 3-0 pentru echipa lui Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT