Sport

Liga 2, etapa 5. Şelimbăr, victorie spectaculoasă cu Steaua! S-au marcat cinci goluri

CSC Şelimbăr rămâne cu punctaj maxim în Liga 2 Casa Pariurilor. Echipa lui Claudiu Niculescu a câştigat cu 3-2 împotriva celor de la CSA Steaua.
05.09.2023 | 18:37
Liga 2 etapa 5 Selimbar victorie spectaculoasa cu Steaua Sau marcat cinci goluri
Steaua joacă în această etapă pe terenul liderului Șelimbăr. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-09-2023
14:52

Şelimbăr - Steaua 3-2 (Rotund 20, Năstăsie 48, Monea 64 / Chipirliu 18 pen., Vârtej 74)

VEZI CELE MAI IMPORTANTE FAZE VIDEO AICI

FINAL DE MECI! Şelimbăr rezistă asaltului din final al oaspeţilor şi se impune cu 3-2. Echipa lui Claudiu Niculescu are maximum de puncte după primele 5 etape. 

Min. 74: GOOOOOOOL, CSA Steaua! Vârtej reduce din handicap cu o lovitură de cap excelent plasată. 

Min. 64: GOOOOOOOL, Şelimbăr! Monea transformă pasa excelentă a lui Rodri, care îl lasă singur cu portarul Pop. Şelimbăr îşi măreşte avantajul. 

Min. 48: GOOOOOL, Şelimbăr! Năstăsie apare perfect în centrul careului şi reia nestingherit în poarta lui Pop. 

PAUZĂ! La cabine se intră la egalitate, 1-1. 

Min. 20: GOOOOOOOL, Şelimbăr! Rotund aduce repede egalitatea pe tabelă

Min. 18: GOOOOOOL, Steaua! Chipirliu deschide scorul din penalty

Start de meci! 

Echipele de start la Şelimbăr – Steaua:

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Palmeș, Natea, Lumbu, Fl. Mitrea, Panos, Tud. Călin, Schieb, I. Năstăsie (cpt.), Rodri Hernando, Rotund. Rezerve: Mitrovic – Ct. Alexe, Al. Luca, Vînău, Mouasso, Monea, R. Crișan, Berisha, C. Soare. Antrenor: Claudiu Niculescu

Steaua: I. Pop – Dav. Maftei, Vîrtej, Beța (cpt.), Dobrescu – Raicu, Rober Sierra, Topuzov, St. Drăghici – Boiciuc, Chipirliu. Rezerve: Frânculescu – Buziuc, Enceanu, Walace, C. Avram, Dav. Matei, Chunchukov, Mancuso, Ad. Ilie. Antrenor: Daniel Oprița

03-09-2023
09:02

Rezultatele de duminică în Liga 2 Casa Pariurilor

  • Metaloglobus – FC Argeș 1-1 (Chatitzerzoglu 37/ Angelov 43)
  • CS Mioveni – CS Dumbrăvița 0-1 (Paulevici 59)
  • CS Tunari – Ceahlăul 0-1 (Albino 63)
  • Chindia – Unirea Slobozia 0-1 (C. Toma 69)
02-09-2023
07:55

Unirea Dej - Gloria Buzău 2-4. Rezultatele de sâmbătă

  • CSM Alexandria – CSM Slatina 0-1 (Dragu 47)
  • CSM Reșița – Progresul Spartac 0-0
  • Corvinul – Concordia Chiajna 2-2 (Hrezdak 42, M. Coman 46 / Bălan 4, Ispas 66)
  • Viitorul Tg. Jiu – Csikszereda 1-1 (Gîrbița 85 / Kelemen 44)
  • Unirea Dej – Gloria Buzău 2-4 (Golda 17, Piftor 42 / Șerban 63, Dumitrache 82, Radic 84, Pervan 90+3)

Începând de sâmbătă, 2 sepetembrie și până marți, 5 septembrie, inclusiv, au loc partidele din cadrul etapei a 5-a din Liga 2. De departe, capul de afiș neeașteptat al rundei este întâlnirea dintre liderul CS Șelimbăr și CSA Steaua, care se va juca luni, 5 septembrie, de la ora 17:30. Alte partide atractive sunt Metaloglobus – FC Argeș, Unirea Dej – Gloria Buzău și Chindia Târgoviște – Unirea Slobozia.

Trei partide sunt televizate din etapa a 5-a din Liga 2: Unirea Dej – Gloria Buzău, Metaloglobus – FC Argeș și CS Șelimbăr – CSA Steaua

Etapa a 5-a din Liga 2 va fi una foarte interesantă și prin prisma faptului că sunt destule echipe din eșalonul secund care au susținut la mijloc de săptămână meciuri în play-off-ul Cupei României. Rămâne de văzut cât de mult a influențat acest lucru starea fizică a jucătorilor, deși majoritatea echipelor au apelat și la prezența multor jucători mai puțin utilizați până acum.

ADVERTISEMENT

Din această rundă pe micile ecrane vom putea viziona trei meciuri. Se va începe sâmbătă, cu Unirea Dej – Gloria Buzău, ambele echipe jucând și în Cupa României, apoi duminică iar două formații cu partide de Cupă la activ, Metaloglobus și FC Argeș, se vor întâlni la București iar luni are loc ineditul cap de afiș CS Șelimbăr, liderul fără puncte pierdute și CSA Steaua, după ce și acestea două au avut parte de suplimentul Cupei.

Programul jocurilor din etapa 5 din Liga 2

Sâmbătă, 2 septembrie, ora 11:00

  • CSM Alexandria – CSM Slatina
  • CSM Reșița – Progresul Spartac
  • Corvinul – Concordia Chiajna
  • Viitorul Tg. Jiu – Csikszereda
  • ora 12:00 Unirea Dej – Gloria Buzău (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 3 septembrie, ora 11:00

  • Metaloglobus – FC Argeș (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
  • CS Mioveni – CS Dumbrăvița
  • CS Tunari – Ceahlăul

Marți, 5 septembrie, ora 17:30

  • CS Șelimbăr – CSA Steaua (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Cladiu Niculescu, omul de pe banca revelațieo Șelimbăr

Surprinde enorm poziția de lider după consumarea primelor patru etape, și încă unul cu punctaj maxim, a micuței echipe dintr-o localitate cu imensă rezonanță istorică pentru poportul român, Șelimbăr, situată în județul Sibiu. Echipa este puternic sprijinită financiar de primărie, motiv pentru care face parte din rândul celor opt cluburi fără drept de promovare, fiind considerat club departamental.

ADVERTISEMENT

Pe banca lui CS Șeimbăr a ajuns încă din sezonul trecut fostul dinamovist Cladiu Niculescu. Echipa joacă foarte ofensiv dar este atentă și în apărare. Cu jucători care majoritatea nu au ajuns vreodată în SuperLiga Niculescu arată că se poate face performanță, totul este să crezi și să muncești cu seriozitate.

Concordia Chiajna, marea deziluzie a începutului de sezon din Liga 2

Una dintre echipele care au anunțat în gura mare planurile de promovare în această vară este Concordia Chiajna, care a și făcut câteva achiziții, în frunte cu veteranul Gabi Tamaș în apărare, dar după primele patru etape numai gura a fost de alb-verzo, care joacă prost și nu arată deloc a candidată la SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Exceptând victoria la scor cu Progresul Spartac, dar asta nu e un titlu de glorie pentru că bucureștenii sunt cea mai slabă echipă din Liga 2, cei de la Concordia Chiajna nu au arătat mai nimic iar acum au fost zburați și din Cupa României, pe terenul noii promovate CSM Alexandria.

Corvinul Hunedoara, cea mai bună dintre noile promovate, CS Tunari cea mai slabă

Dorvinul HunedoarA este echipa care a impresionat cel  mai mult prin calitatea jocului din rândul noilor promovate. Are 10 puncte și joacă un fotbal ofensiv iar ca bonus a intrat în grupele Cupei României după 4-1 cu Csikszereda. A doua echipă cafe merge binișpr este Ceahlăul Piatra Neamț, care are și mulți strîini în lot.

Binișor, cu perspective de mai bine este CSM Alexandria, care a avansat și în Cupă. Dedocamdată, echipă casre are cele mai slabe rezultate este CS Tunari, care de curând l-a achiziționat ca atacant pe experimentatul Mieko Ivanovski, în speranța că va reuși să înceapă să marcheze și să facă puncte.

 

 

ADVERTISEMENT