Sport

CSA Steaua, succes important într-un amical de top. ”Militarii” au învins o campioană care a jucat în Champions League. Update

CSA Steaua București s-a impus în fața formației Ludogoreț Razgrad, într-un meci amical disputat pe terenul campioanei Bulgariei.
23.03.2024 | 18:55
CSA Steaua succes important intrun amical de top Militarii au invins o campioana care a jucat in Champions League Update
CSA Steaua a câștigat cu 3-2 partida amicală susținută în deplasare cu multipla campioană a Bulgariei, Ludogoreț Razgrad. Sursă foto: ludogorets.com
ADVERTISEMENT
23-03-2024
17:10

CSA Steaua, succes de moral

CSA Steaua a câștigat cu 3-2 partida amicală susținută în deplasare cu multipla campioană a Bulgariei, Ludogoreț Razgrad.

Golurile ”militarilor” au fost marcate de Goncalves (1, autogol), Miguelez (32) și Chipirliu (66, penalty). În minutul 75, portarul Horia Iancu a apărat o lovitură de la 11 metri!

Antrenorul Daniel Oprița a început jocul în următoarea formulă: Iancu – Dobrescu, Ceceri, Beța, Drăghici – Ad. Popa, Rober Sierra, Mancuso, Miguelez – Chipirliu, Boiciuc. Rezerve: Pletea – Vîrtej, A. Ilie, G. Dumitru, Cl. Ioniță, Popescu, Enceanu, Heras.

Următorul joc al CSA Steaua va fi, sâmbătă, 30 martie, de la ora 11:00, în prima etapă din Grupa B a play-out-ului, Grupa B, în deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

CSA Steaua București s-a întărit prin aducerea lui Adi Popa, iar „roș-albaștrii” vor juca un meci tare în Bulgaria, cu Ludogorets. Liderul din campionatul vecin a făcut anunțul oficial.

CSA Steaua București, amical cu Ludogorets în Bulgaria

CSA Steaua București profită de pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale și va disputa un meci test împotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets, chiar la Razgrad.

ADVERTISEMENT

„Ludogorets va juca un meci de verificare în compania celor de la Steaua București. Meciul va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 16:30 pe stadionul Huvefarm Arena. Vă așteptăm”, au scris bulgarii pe pagina oficială de Instagram.

Echipa la care Cosmin Moți este director sportiv e pe primul loc în campionatul Bulgariei după 24 de meciuri, cu 57 de puncte, la trei puncte de locul doi ocupat de Cherno More, care are însă și un meci în plus.

ADVERTISEMENT

Clubul din Razgrad are de departe cel mai bun atac din campionat, cu 63 de goluri marcate și cea mai bună apărare: doar 13 goluri încasate, la fel ca ȚSKA Sofia. Ludogorets a fost eliminată în acest sezon din preliminariile Ligii Campionilor de către Ajax.

CSA Steaua București e doar pe locul opt în clasamentul Ligii 2, cu 28 de puncte după 19 meciuri, la egalitate de puncte cu Chindia Târgoviște. Este singurul meci amical pe care „roș-albaștrii” îl vor disputa în această scurtă pauză.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca un meci amical cu ultima adversară a CSA Steaua

Dinamo va disputa de asemenea un meci amical împotriva celor de la CS Tunari, care tocmai a pierdut în Ghencea cu 1-2 în play-out. La echipa ilfoveană joacă trei foști dinamoviști: Valentin Borcea, Deniz Giafer și Mirko Ivanovski.

Partida se va disputa în cantonamentul de la Săftica pe data de 21 martie. Zeljko Kopic a luat această decizie pentru a păstra tonusul și prospețimea echipei în vederea următorului meci cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

E de așteptat ca și alte echipe din prima ligă și cea secundă să profite de această pauză de zece zile prilejuită de meciurile naționale și să stabilească mai multe meciuri amicale.

ADVERTISEMENT