Sport

„Fiță cu Adiță” a revenit oficial în fotbal. A semnat cu Arsenal Tunari!

Adiță Voicu este noua imagine a clubului Arsenal Tunari după ce a fost în trecut ofițer de presă la FCSB. Omul care a strâns milioane de vizualizări pe YouTube cu celebrul podcast Fiţă cu Adiţă a fost prezentat oficial
13.02.2024 | 13:03
Fita cu Adita a revenit oficial in fotbal A semnat cu Arsenal Tunari
„Fiță cu Adiță, transfer la CS Tunari. Sursă foto: Facebook @CS Tunari
ADVERTISEMENT

Adiță Voicu, apreciatul realizator al podcastului “Fiţă cu Adiţă”, a decis să facă pasul către o funcție oficială în fotbalul românesc. Va face ceea ce știe mai bine, să promoveze imaginea clubului CS Arsenal Tunari și să se ocupe de comunicarea ilfovenilor.

Adiță Voicu revine „în iarbă” după experiența la FCSB. „Fiță cu Adiță”, acasă la Tunari

CS Tunari a anunțat oficial că Adiță Voicu, celebrul prezentator al emisiunii „Fiță cu Adiță”, este ultimul „transfer” al echipei de liga a doua: „Cunoscutul show-man Adiță Voicu, producător TV și îndrăgit realizator de podcast, este, începând de astăzi, noul director de comunicare al clubului Arsenal Tunari.

ADVERTISEMENT

Localnic de ani buni și înflăcărat al echipei noastre, Adiță Voicu se va ocupa de imaginea clubului nostru, expunerea acestuia în social media și relatia cu publicațiile de profil”, au scris „tunarii” pe pagina oficială de Facebook.

Adiță Voicu a oferit și el prima reacție tot prin intermediul rețelelor de socializare: „Trup și suflet lângă voi!! Arsenal Tunari este familia mea. De azi…noul director de imagine!”

ADVERTISEMENT

Adiță Voicu a vorbit despre perioada petrecută la FCSB și relația cu Gigi Becali: „Am lucrat cu el, ne știm”

Invitat la emisiunea „Detectorul de minciuni” moderată de Bianca Drăgușanu, Adiță Voicu a vorbit despre trecutul său stelist și de ce Gigi Becali nu a apărut până acum în emisiunea sa: „(n.r. Ai vreun invitat pe care ai vrea să îl aduci în emisiune și n-ai reușit până în momentul de față?) Da, dar îl aduc. Gigi Becali. Eu am lucrat și la Steaua, ne știm.

Nu am reușit pentru că domnul Gigi Becali stă mai mult pe canelele bisericești și sport. Trebuie să mă mai pregătesc un pic pe partea asta bisericească să pot să îi fac față. Nu sunt pregătit, chiar dacă și eu sunt foarte credincios. Nea Gigi o să te întrebe fix din Biblie pagina a opta, citatul patru și nu o să știu ce să îi zic, dar mi-ar plăcea, e unic”.

ADVERTISEMENT

Adiță Voicu a făcut și o glumă în stilul său caracteristic: „L-aș întreba, dacă a avut vreodată amantă. Mă dă afară, știi asta? Nu l-aș întreba niciodată nimic urât. M-aș duce cuminte. O emisiune cu Gigi Becali ar rupe. E altceva omul”.

Cum a fost colaborarea cu Gigi Becali: „Ca șef e dificil”

Adiță Voicu a dezvăluit cum a fost să lucreze cu patronul FCSB: „N-aveam linie directă, dar ca șef e dificil. Îți dau exemplu cu fotbaliștii de la Steaua. La Gigi trebuie să fii foarte bun și să îi aduci bani. Mi se pare normal. N-am avut momente dificile cu el. Eu lucram la Steaua purtător de cuvânt”.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe probleme le-a avut însă cu „Satana”: „Am avut momente dificile cu Pițurcă. Când a venit Pițurcă la Steaua mi-a zis direct: ‘Mie nu îmi place de tine că nu ești oltean’. Eu eram născut și crescut în București, dar în rest n-am avut nimic cu nimeni. I-am și scos din multe belele”.

ADVERTISEMENT