Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 9 play-off. Gloria Buzău – Oțelul 1-0. Dinamo rămâne în cărți pentru promovarea directă

Vezi aici în format LIVE stream CSA Steaua - Dinamo, Gloria Buzău - Oțelul Galați, dar și barajul Metaloglobus - Progresul Spartac, în Liga 2 Casa Pariurilor.
16.05.2023 | 20:55
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 9 playoff Gloria Buzau  Otelul 10 Dinamo ramane in carti pentru promovarea directa
Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 9 play-off. Gloria Buzău - Oțelul începe la ora 19:00. Echipele de start pentru meciul care îi poate promova pe gălățeni. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-05-2023
15:33

Gloria Buzău - Oțelul 1-0 (A. Lopez 38)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Gloria câștigă cu 1-0, iar ultima promovată direct în Liga 1 se va decide în ultima etapă dintre Oțelul și Dinamo. Prima va juca acasă, cu Unirea Dej, iar „câinii” vor înfruna liderul Poli Iași, în deplasare.

Min. 61 – Cisotti are o ocazie mare de a marca pentru oaspeți, dar Rusu intervine excelent.

Min. 38 – GOOOL Gloria Buzău!!! Ariel Lopez reia mingea în poartă la un corner. Arbitrul validează golul, deși Oțelul a cerut un fault la portarul Dur-Bozoancă.

Min. 1 – A început meciul!

Au fost anunțate echipele de start pentru partida Gloria Buzău – Oțelul, care va începe la ora 19:00

  • Gloria Buzău: Rusu – Oteliță, Lopez, Wiktorski, Sălceanu – Gaitan, Trebotic, Greu – Sampaio, Blejdea, Boiciuc; Rezerve: Horeboiu, Șuteu, Dowin, Alexandru, Marku, Fulop, Lazăr, Ivan, Brîncoveanu; Antrenor: Adrian Mihalcea
  • Oțelul Galați: Pop – Rus, Sîrghi, Yabre, Nedelea – Zivulic, Cisotti, Gorovei, Scocîlcă – Ursu, Fatai; Rezerve: Dur-Bozoancă, Panait, Jardan, Neagu, Adăscăliței, Ciobanu, Maxim, Cîrjan, Farcaș; Antrenor: Dorinel Munteanu
15-05-2023
16:27

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 9 play-off: programul, rezultatele și clasamentul

Luni, 15 mai

  • Unirea Dej – Politehnica Iași 0-0
  • Dinamo – CSA Steaua 3-0 (Giafer 77, Ghezali 90+4, 90+9 pen.)

Marți, 16 mai

  • ora 19:00 Gloria Buzău – Oțelul Galați
Liga 2 Casa Pariurilor
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor
15-05-2023
13:43

Unirea Dej - Poli Iași 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 79: Cocian execută o lovitură liberă, Chira reia cu capul în plasă din 10 metri, însă golul este anulat pentru o poziție de ofsaid.

Min. 69: Șutul lui Cocian din afara careului lovește bara.

Min. 59: Răilean reușește să rețină șutul lui Itu de la 18 metri.

Min. 53: Ailenei respinge șutul lui Cocian din marginea careului.

Min. 50: Cocian trimite în fața porții, dar Fulga nu reușește să împingă mingea în poartă.

Min. 29: Ștefanovic comite un henț clar în propriul careu, însă arbitrul Robert Avram nu acordă penalty pentru gazde.

Min. 15: Corner executat de ieșeni, Hlistei reia cu capul din 8 metri, însă Pop respinge cu piciorul din fața lui Răilean.

Min. 1: A început partida.

Unirea Dej: Răilean – Maftei, Pop, Chira, Gîț – Cătinean – Cocian, Matis – Blad, Fulga, Pop. Rezerve: Chindriș, Călugăr, Bogdan, Frăsineanu, Buta, Pop, Burdeț, Checicheș. Antrenor: Dragoș Militaru

Poli Iași: Ailenei – Martac, Lică, Tincu, Ștefanovici – Itu, Cristea, Ion – Dumitru, Hlistei, Musi. Rezerve: Jankov, Kouadio, Olăeru, Ciaun, Finica, Fărcaș, Hrib, Istratie, Niamțu. Antrenor: Leo Grozavu

15-05-2023
06:00

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 9 play-off: programul, rezultatele și clasamentul

Luni, 15 mai

  • ora 17:30 Unirea Dej – Politehnica Iași
  • ora 20:30 CSA Steaua – Dinamo

Marți, 16 mai

  • ora 19:00 Gloria Buzău – Oțelul Galați
Liga 2 Casa Pariurilor
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor
13-05-2023
08:15

Metaloglobus - Progresul Spartac 1-1

Metaloglobus și Progresul Spartac au remizat la Clinceni în prima manșă a barajului pentru menținerea în Liga 2 Casa Pariurilor.

  • Metaloglobus – Progresul Spartac 1-1 (Huiban 45+3 pen. / A. Grigore 34)

Partida retur se va desfășura sâmbătă, 20 mai, de la ora 11:00, la Buftea.

După neașteptatul succes cu 2-0 de joi, 11 mai, de la Galați, cu Oțelul, Dinamo a redeschis lupta la locul 2, direct promovabil, în Liga 2 Casa Pariurilor, moldovenii mai păstrând un avans de trei puncte asupra câinilor cu două runde înainte de final. Programul lui Dinamo pare a fi însă mult mai dificil, cu partide în deplasare cu CSA Steaua și la Iași, pe terenul deja promovatei Politehnica. Și lupta pentru cele două locuri de baraj s-a înăsprit, după ce Unirea Dej a obținut primul succes în play-off, 1-0 acasă cu Gloria Buzău și acum se bate cu aceasta pentru a prinde locul 5.

CSA Steaua – Dinamo și Gloria Buzău – Oțelul Galați, meciuri foarte importante pentru promovarea directă în etapa 9 din play-off-ul Ligii 2

Penultima etapă din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor este mult mai atractivă și mai palpitantă decât se credea. ca urmare a faptului că Dinamo s-a trezit să joace la parametri maximi tocmai când Oțelul pregătise sărbătoarea revenirii în primul eșalon. Cum și Unirea Dej a reintrat în cărți pentru locurile de baraj, după prima victorie în play-off ultimele două etape sunt deschise oricăror rezultate.

ADVERTISEMENT

Etapa 9 are în prim plan, incontestabil, episodul 2 din play-off al ceea ce unii acceptă să se numească Derby de România, CSA Steaua – Dinamo se află la episodul trei iar motive de optimism pentru câini nu ar putea fi foarte multe după ce primele două, sezon regulat și play-off s-au terminat foarte prost, cu înfrângeri de fiecare dată. Pentru a mai spera la promovarea directă Dinamo trebuie să învingă pe CSA Steaua.

Luni, 15 mai

  • ora 17:30 Unirea Dej – Politehnica Iași
  • ora 20:30 Dinamo – CSA Steaua

Marți, 16 mai

  • ora 19:00 Gloria Buzău – Oțelul Galați

Cine transmite la TV Dinamo – CSA Steaua, Gloria Buzău – Oțelul Galați și Unirea Dej – Politehnica Iași în etapa 9 din play-off Liga 2

Toate cele trei meciuri din etapa 9 din play-off-ul Ligii 2 sunt interesante, pentru că nici o echipă nu sev poate spune că nu mai are pentru ce să joace. Normal, când ai un Dinamo – CSA Steaua în program peste el nu mai poate fi o altă partidă la același nivel de impact. Toate partidele din play-off-ul Ligii 2 au fost mereu televizate și așa va fi până la final. În această rundă și meciul de la Dej are importanța lui, echipa locală, cu o victorie în fața deja promovatei Politehnica Iași putând juca un rol fundamental în stabilirea locurilor de baraj.

ADVERTISEMENT

Vom putea viziona așadar pe micile ecrane luni, 15 mai, Unirea Dej – Politehnica Iași și CSA Steaua – Dinamo și marți Gloria Buzău – Oțelul Galați și important este faptul că absolut toate echipele din play-off, cu excepția proscrisei CSA Steaua, pot promova acum sau disputa barajul de promovare. Probabil că totul se va decide abia în ultima etapă.

Luni, 15 mai

  • ora 17:30 Unirea Dej – Politehnica Iași (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • ora 20:30 Dinamo – CSA Steaua (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Marți, 16 mai

ora 19:00 Gloria Buzău – Oțelul (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Dinamo şi Oţelul se bat pentru locul 2 în play-off-ul Ligii 2 şi în etapa a 9-a

Politehnica Iaşi a promovat de două etape, dar continuă să joace la maxim iar pentru locul 2 care trimite direct în prima divizie după victoria câinilor la Galaţi putem vorbi cu adevărat de un duel între Oţelul şi Dinamo, în care totuşi moldovenii au în continuare avantaj de trei puncte şi avantajul că Dinamo are acum un meci extrem de greu cu CSA Stesua.

Extrem de greu şi pentru faptul că echipa lui Daniel Opriţa a fost spulberată la Iaşi şi e clar că pentru a se împăca imediat cu fanii trebuie să joace la intensitate maximă cu Dinamo şi să câştige. Oţelul nu are nici ea meci uşor la Buzău, pentru că gazdele au mare nevoie de puncte pentru a prinde al doilea loc de baraj.

ADVERTISEMENT

Metaloglobus – Progresul Spartac, derby bucureştean la baraj pentru supravieţuire în Liga 2

Până la meciurile din etapa 9 din play-off-ul Ligii 2 sâmbătă, 13 mai, avem prima manşă a barajului de supravieţuire în al doilea eşalon, între ocupantele locurilor 5 din cele două serii de play-out care au fost şi s-au încheiat. Avem un derby bucureştean între Metaloglobus şi Progresul Spartac, echipe antrenate de Eusebiu Tudor, respectiv Andrei Eremia. Returul are loc pe 20 mai, pe terenul celor de la Progresul Spartac.

Arbitrul partidei este din categoria SuperLiga, Iulian Călin din Ştefăneşti – Argeş. Metaloglobus a avut mult timp în sezonul regulat evoluţii catastrofale, stând etape bune în coadă dar a urmat un reviriment şi acum se poate salva la baraj. Progresul, echipa de-o viaţă cu Andrei Eremia pe bancă, este echipa cu cel mai mic buget din Liga 2 şi în comparaţie cu Metaloglobus, care are şi mai mulţi străini în lot marea majoritate a jucătorilor sunt producţie proprie.

ADVERTISEMENT