Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CSA Steaua, măsură de urgență în cazul problemelor cu dosarul de licențiere: „Ar fi eșecul proiectului și desființarea!”. Video exclusiv

CSA Steaua are termen limită până la 31 mai să își rezolve problemele sau nu va primi licența nici măcar pentru Liga 2!
13.05.2023 | 16:00
CSA Steaua masura de urgenta in cazul problemelor cu dosarul de licentiere Ar fi esecul proiectului si desfiintarea Video exclusiv
CSA Steaua, măsură de urgență în cazul problemelor cu dosarul de licențiere Ar fi eșecul proiectului și desființarea!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

CSA Steaua dorea să promoveze la finalul sezonului în SuperLiga, însă „roș-albaștrii” ar putea să nu primească licența nici măcar pentru sezonul viitor din Liga 2 Casa Pariurilor. Dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

CSA Steaua, probleme cu licența pentru sezonul viitor? Andrei Cian a mers la sediul FRF să își pledeze cauza”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Steaua încearcă să își rezolve probleme și la Casa Fotbalului a avut loc o întâlnire importantă pentru viitorul echipei: „Sunt probleme cu dosarul de licențiere. Andrei Cian, managerul secției de fotbal, se duce personal să își pledeze cauza pentru dosarul de licență, să nu aibă surpriză să nu primească licența nici măcar pentru Liga 2. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Se pare că acest risc este foarte mare. La ora 14 a mers la federație să vadă care sunt problemele și să aducă documentele. Să n-aibă surpriza vieții. Îți dai seama ce ar însemna să nu ia licența pentru liga a doua?”, a mai spus jurnalistul, după dezvăluirile celor de la gsp.ro.

Steaua, conform sursei citate, nu îndeplinește criteriile minime la capitolul personal și administrație, dar și la cel financiar și are termen până la 31 mai să rezolve aceste probleme. Clubul a rămas fără comandant după ce i-a expirat contractul comandantului Ștefan Bichir, iar MApN nu a numit un interimar.

ADVERTISEMENT

Se pare că „militarii” au probleme și la criteriul financiar și nu îndeplinesc criteriile minime ale manualului de licențiere nici măcar pentru eșalonul secund, asta deși clubul a depus dosarul pentru licența de SuperLiga.

CSA Steaua, victima politicienilor? „Foarte dubios ce se întâmplă acolo sus la generalii de la MapN”

Horia Ivanovici nu exclude ca patronul FCSB să își fi băgat coada și nu înțelege de ce Ministerul Apărării nu rezolvă problemele de la club: „Poate numirea comandatului e la Gigi Becali și atunci mai stă el vreo trei-patru săptămâni, până la termenul limită de 31 de ani. Poate e împinsul lui Gigi numirea și știi cum e… Înțelegi ce vreau să zic.

ADVERTISEMENT

Apropo de Gigi Becali și numirile în pixul lui. Mie mi se pare foarte, foarte dubios ce se întâmplă acolo sus la generalii de la MApN. Poate Gigi Becali numește comandatul?”, a mai spus moderatorul.

Robert Niță e de părere că pentru Steaua o retrogradare în Liga a treia ar putea fi începutul sfârșitului: „Ar fi eșecul proiectului și desființarea secției de fotbal direct! Și eu îți mai spun ceva. Nu depinde în totalitate de datele financiare. Păi dacă nu numește comandatul Ministerul Apărării Naționale în timp util? Ce faci?!”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT