Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gheorghe Mustață, săgeți către CSA Steaua: “Chiar suntem dobitoci? Nu vor privatizarea, e subiect închis”. Video

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a lansat un atac la adresa celor de la CSA Steaua, spunând că suporterii nu o să migreze niciodată la echipa Armatei de la FCSB.
12.05.2023 | 13:46
Exclusiv Gheorghe Mustata sageti catre CSA Steaua Chiar suntem dobitoci Nu vor privatizarea e subiect inchis Video
Gigi Mustață a făcut un anunț devastator pentru CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Războiul dintre CSA Steaua şi FCSB pentru siglă, nume şi palmares datează de aproape 9 ani de zile şi chiar dacă a trecut atât de mult timp, nu se întrevede o rezolvare a acestei situaţii, brandul “Steaua” fiind în continuare scindat.

Exclusiv. Gheorghe Mustață, săgeți către CSA Steaua: “Chiar suntem dobitoci? Nu vor privatizarea, e subiect închis”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a lansat un atac dur la adresa celor de la CSA Steaua, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici. El susţine că cei de la CSA pot să câştige tot în instanţă, dar fanii vor rămâne alături de FCSB:

ADVERTISEMENT

“Eu nu mă bucur pentru nimeni. Îmi văd de echipa mea, nu mă interesează ce a făcut CSA Steaua. Aici, presa trebuie să vadă unde se duc banii voştri, banii noştri. Nu am de ce să mă bucur de răul altuia.

Este treaba fiecărei echipe ce face. Dacă asta vrea populaţia, să se bată joc de milioane de euro, s-a respins şi legea de promovare… Asta e. Pot să fac eu ceva? Mă opun la banii mei, dar nu pot…

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Chiar aşa, suntem dobitoci să cheltuim sute de milioane pe promovarea unei echipe?”

Reţineţi că nu se vrea să se întâmple cum s-a întâmplat în 1998. Este o problemă mare pe care nimeni nu o spune. Cum poate veni CSA la ora asta, prin vocea domnului Florin Talpan să spună că în 1998 Clubul Sportiv al Armatei nu a dat secţia de fotbal AFC-ului.

Atunci ne punem întrebarea cu toţii, cum a putut să fie transferată? Unde sunt acele documente pe care noi le cerem de doi ani de zile? Asta o să dea dânşii socoteală. 

ADVERTISEMENT

Întreb şi eu. De ce nu se vrea ca actele să iasă la iveală? Sâmbătă seara voi da o informaţie despre ceea ce s-a întâmplat la nivel de procese. Şi apoi să vedem… Chiar aşa, suntem dobitoci să cheltuim sute de milioane, zeci de milioane de euro, pe promovarea unei echipe?

Nu se vrea privatizarea ei, că aşa a spus Florin Talpan. Nu mai vrem să facem privatizare. Dacă e subiect închis, pentru ce mai sifonăm bani acolo. Mai puţin ne interesează pe noi, mai puţin pe mine. 

ADVERTISEMENT

“Milioanele astea de suporteri nu mai pot fi păcălite şi nu îi poţi duce într-un loc în care tu spui că ai câştigat palmares, că ai câştigat ce vrei tu”

Nu mă mai interesează ce se judecă, cum se judecă. Asta este Steaua. Să îi ia tot lui Gigi Becali, dar suporterii nu-i pot lua. Ca să înţeleagă toată lumea. Suporterii nu ai cum să-i iei de lângă o echipă pe care o ştie toată lumea.

Nu ai cum să îi iei de la această echipă. Nu poţi să îi mai păcăleşti pe suporteri. Milioanele astea de suporteri nu mai pot fi păcălite şi nu îi poţi duce într-un loc în care tu spui că ai câştigat palmares, că ai câştigat ce vrei tu.

Atâta timp cât noi suntem continuatoarea Stelei, nu mă interesează niciun proces pe cale civilă absolut deloc. Suporterii nu pot fi luaţi de aici pentru că oamenii ştiu adevărul indiferent de soluţii”, a spus Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT