Sport

CSA Steaua sărbătorește 37 de ani de la finala de la Sevilla. Moment special pregătit la meciul cu Oțelul. Exclusiv

CSA Steaua București aniversează 37 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Cum vor fi omagiați eroii de la Sevilla.
03.05.2023 | 17:43
CSA Steaua sarbatoreste 37 de ani de la finala de la Sevilla Moment special pregatit la meciul cu Otelul Exclusiv
Steaua sărbătorește cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc la meciul cu Oțelul. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CSA Steaua pregătește un weekend de sărbătoare în care fosta mare echipă din 1986 joacă din nou rolul principal. Jucătorii lui Daniel Oprița vor evolua în derby-ul cu Oțelul din Ghencea chiar de 7 mai, ziua sfântă a suflării steliste.

CSA Steaua București celebrează cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc

Clubul Steaua va sărbători și în acest an câștigarea Cupei Campionilor Europeni. FANATIK a aflat toate detaliile evenimentelor care vor fi organizate de „militari” în acest weekend.

ADVERTISEMENT

Sărbătoarea începe încă de pe data de 6 mai, când foștii mari jucători ai Stelei vor participa la un eveniment într-un mall din București din cartierul Titan. Aceștia vor oferi declarații și vor face poze alături de fanii Stelei.

Toate fostele mari legende ale Stelei au fost invitate la această sărbătoare, însă o mare parte dintre ei nu vor putea ajunge. Starea de sănătate a lui Emeric Ienei nu permite deplasarea sa de la Oradea, în timp ce Ladislau Boloni are meci în Ligue 2 chiar pe 6 mai.

ADVERTISEMENT

Campionii europeni vor reveni pe gazon în Ghencea la meciul Steaua – Oțelul

Marea echipă a Stelei va fi apoi sărbătorită la stadionul Ghencea. Printre invitați se află și multe alte legende ale clubului Steaua. Din informațiile FANATIK au fost invitați și Valentin Ceaușescu, Vasile Dîncu, inițiatorul modificării Legii Sportului, precum și colonelul Florin Talpan.

Foștii mare fotbaliști care au reușit să învingă Barcelona la penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni vor avea un moment special și la derby-ul dintre Steaua și Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Legendele Stelei vor păși din nou pe gazon la pauza meciului și vor saluta spectatorii prezenți pe stadionul Ghencea, care se anunță într-un număr important la acest meci.

„Roș-albaștrii” au încercat să creeze un eveniment mult mai amplu, însă CSA Steaua păstrează surprize și pentru ziua clubului, pe data de 7 iunie, când aniversează 76 de ani de la înființare.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă rivalii de la FCSB vor sărbători în vreun fel câștigarea Cupei Campionilor Europeni și care va fi reacția fanilor vicecampioanei, mai ales că majoritatea fostelor glorii ale Stelei vor fi prezente în Ghencea.

  • 37 de ani au trecut de când Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni la Sevilla împotriva Barcelonei
ADVERTISEMENT