Sport

CSA Steaua, tir de ironii la adresa FCSB! Ce au postat “militarii” în timpul meciului

Echipa Armatei le răsucește cuțitul în rană rivalilor după primul derby al sezonului. I-a felicitat pe suporterii rapidiști pentru un banner ironic.
16.08.2021 | 11:34
CSA Steaua tir de ironii la adresa FCSB Ce au postat militarii in timpul meciului
ADVERTISEMENT

Eșecul suferit de FCSB în fața Rapidului – scor 0-1- le-a oferit celor de la CSA Steaua prilejul pentru un nou tir de ironii în disputa pentru statutul de continuatoare a echipei care cucerea, cu 35 de ani în urmă, Cupa Campionilor Europeni.

Imediat după fluierul de start, „militarii” au ținut, printr-un story postat chiar pe pagina oficială de Instagram a clubului, să-i felicite pe ultrașii giuleșteni pentru scenografie. De altfel, cei peste 35.000 de spectatori prezenți în tribunele Arenei Naționale au reușit să creeze o atmosferă demnă de primul derby al sezonului, chiar dacă jocul celor două combatante nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Partida a fost decisă de autogolul lui Paulo Vinicius, după o centrare expediată din flancul drept la care Andrei Crețu nu a reușit să intervină. Cu o defensivă bine pusă la punct, alb-vișiniii au făcut față fără probleme încercărilor timide ale rivalilor de a restabili egalitatea, astfel că tabela de marcaj a rămas intactă până la finalul celor 90 de minute.

CSA Steaua, mesaj ironic la adresa FCSB după derby-ul cu Rapid

www.FC-FCSB=Steaua.ro / Error 404 page not found”, sta scris pe bannerul uriaș afișat de ultrașii Rapidului înaintea fluierul de start. Un mesaj la care CSA Steaua a reacționat imediat, printr-o serie de emoji-uri cu aplauze.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă aveau nevoie de „doar” 21.500 de spectatori pentru a bifa cea mai mare asistență pe propriul teren din ultimele decenii (nivelul maxim a fost atins în urmă cu zece ani, la o partidă din grupele Europa League, pierdută în fața olandezilor de la PSV Eindhoven, scor 1-3), giuleștenii nu s-au oprit aici. Peste 35.000 de suporteri au luat cu asalt Arena Națională, duminică seara, cu gândul să-i poarte spre victorie pe Săpunaru și compania.

Gheorghe Mustață dă de pământ cu jucătorii de la FCSB

La polul opus, ultrașii Peluzei Nord și-au pierdut răbdarea cu jucătorii lui Dinu Todoran după eșecul suferit în fața rivalilor. Prin vocea liderului Gheorghe Mustață, aceștia le-au cerut socoteală și au solicitat ca banderola de căpitan să fie purtată de Paulo Vinicius, în detrimentul lui Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Jucători de liga a doua. Să le fie rușine. Să plece. Vom intra noi în acțiune. Vinicius să fie căpitan. O rușine de jucători, o rușine de meci. Noi, galeria, am demonstrat că asta e Steaua.

Ei, jucătorii, nu merită niciun respect. Am avut în galerie oameni care au venit din toată țara. Pentru ce? Pentru bătaia lor de joc. Peluza Nord parcă era din 2014, echipa însă nu ne merită. Nu-i putem numi fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Cât de curând, unii dintre ei vor trebui să-și dea tricourile jos și să plece pe drumul lor Atitudine zero. Mulți nu au ce căuta la această echipă. Le-am arătat mereu că suntem alături de ei, dar ei nu au arătat că vor să fie alături de noi.

Să meargă la liga a doua, unii nu cred că pot juca nici măcar acolo. Ce au văzut acești suporteri de nota 5000? Nimic Rușine să le fie, asta le-am strigat și asta le transmit și acum Dacă nu se rezolvă rapid probleme intrăm noi în acțiune.

Nu poate fi ca anul trecut. După părerea mea și nu numai a mea, Vinicius trebuie să fie căpitanul echipei. La această echipă trebuie să fie căpitan un om cu experiență, caracter și sânge în el. Așa este mereu, nu doar un meci”, a răbufnit Mustață.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT