Sport

CSKA 1948 Sofia i-a luat frica FCSB-ului: “Ştim ce echipă au!”

CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB înaintea „dublei” din al doilea tur preliminar al UEFA Conference League. Antrenorul bulgarilor a vorbit despre duelul cu vicecampioana României.
18.07.2023 | 20:23
CSKA 1948 Sofia ia luat frica FCSBului Stim ce echipa au
CSKA 1948 Sofia se teme de „dubla” cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

După derby-ul cu Dinamo, care va avea loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30 pentru FCSB urmează meciul tur cu CSKA 1948 Sofia din turul al doilea preliminar din UEFA Conference League. Antrenorul bulgarilor, Atanas Ribarski, a vorbit despre partida împotriva vicecampioanei României.

CSKA 1948 Sofia i-a luat frica FCSB-ului: „Știm ce echipă au!”

Meciul tur din Bulgaria a fost programat să se dispute inițial, joi, 27 iulie, însă din cauza duelului CSKA Sofia – Sepsi, din aceeași fază a competiției, partida va avea loc miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30 pe stadionul „Vasil Levski”. Atanas Ribarski a avut doar cuvinte de laudă la adresa roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul bulgarilor consideră că jucătorii celor de la FCSB pot face diferența în orice clipă. În aceeași măsură, Atanas Ribarski consideră că meciurile amicale i-au ajutat pe bulgari. „Vom încerca să avem o prestație bună. Suntem conștienți de echipa pe care o întâlnim și de jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Este foarte bine că am avut meciuri amicale cu echipe care au exact același stil și care sunt de nivelul FCSB. E vorba de echipe care te pedepsesc la orice greșeală și care au jucători care pot face diferența în orice moment”, a declarat Atanas Ribarski, potrivit Sportlive.

ADVERTISEMENT

Programul lui CSKA 1948 Sofia înaintea meciului tur cu FCSB

CSKA 1948 Sofia a câștigat prima partidă oficială a sezonului. Formația pregătită de Atanas Ribarski s-a impus cu 2-1 în prima etapă din campionatul Bulgariei cu Levski Sofia. Înaintea meciului tur cu FCSB, CSKA 1948 Sofia va mai juca un meci în campionat, pe teren propriu cu Pirin Blagoevgrad.

De cealaltă parte, FCSB a câștigat derby-ul cu FC U Craiova 1948, scor 3-1, în prima etapă a SuperLigii. Înainte de confruntarea tur cu bulgarii, formația finanțată de Gigi Becali o înfruntă pe Dinamo în a doua etapă a SuperLigii, sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Între partidele cu CSKA 1948 Sofia, FCSB joacă în campionat, în deplasare, contra nou-promovatei Oțelul Galați. În schimb, bulgarii evoluează pe teren străin cu Arda, între cele două confruntări cu FCSB din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Când joacă CFR Cluj și Sepsi în UEFA Conference League

Sepsi ia startul pe teren străin în turul al doilea preliminar al UEFA Conference League. Câștigătoarea Cupei României o înfruntă pe CSKA Sofia, joi, 27 iulie, de la ora 20:00. O săptămână mai târziu, pe 3 august, de la ora 20.00, covăsnenii primesc vizita bulgarilor pentru meciul retur.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj debutează în cupele europene joi, 27 iulie, de la ora 20:30. Ardelenii joacă pe teren propriu în compania celor de la Adana Demirspor. Returul va avea loc peste o săptămână, joi, 3 august, de la ora 21:00 pe „Yeni Adana”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 4,75 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT